Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" talants Komans apsver beigt karjeru, ja atkal iedzīvosies savainojumā

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

"Bayern" talants Komans apsver beigt karjeru, ja atkal iedzīvosies savainojumā
Kingslijs Komans. Foto: Reuters/Scanpix

Minhenes "Bayern" futbolists Kingslijs Komans, kurš traumu dēļ šogad ir spēlējis ļoti reti, pastāstījis, ka apsver likt futbolista karjeru malā, ja vēlreiz būs jāveic operācija.

“Bayern” kreisās malas spēlētājs Kingslijs Komans šomēnes beidzot atgriezās no ilgstošas pauzes savainojuma dēļ. Šī gada februārī franču uzbrucējs iedzīvojās potīšu saišu plīsumā, tādēļ viņš nevarēja doties palīdzēt Francijas izlasei uz Pasaules kausu. Komans vasarā aizvadīja pilnu pirmssezonas treniņprocesu un piedalījās arī vairākās pārbaudes spēlēs, taču pirmajā Bundeslīgas cīņā pret “Hoffenheim” jaunais futbolists atkal satraumēja to pašu potīti. Decembrī Komans ir aizvadījis jau divas spēles, kurās nāca no maiņas.

Pats futbolists nav pozitīvi noskaņots, franču medijam TF1 sakot: “Šis man bija ļoti sarežģīts gads. Kad es atkal satraumējos, šķita, ka tas ir pasaules gals priekš manis. Es ļoti ceru, ka man vairāk nebūs jāpiedzīvo kaut kas tāds. Tas ir par daudz… Es nespēšu pieņemt trešo operāciju, tas, iespējams, nozīmēs, ka mana kāja nav domāta futbola spēlēšanai šādā līmenī. Es tad došos uz jaunu dzīves posmu - parasta cilvēka dzīvi.

“Bayern” treneris Niko Kovačs pēc Komana atgriešanās spēles pret Brēmenes “Werder” bija ļoti priecīgs un teica: “Viņš (Komans) aizvadīja teicamu spēli. Mums šosezon ir pietrūcis laukumā tik meistarīgs futbolists kā viņš.” Komana pozīciju bija ieņēmis kluba veterāns un tautietis Franks Riberī, kurš, laukumā pavadot 732 minūtes, līgā izcēlies tikai ar vienu vārtu guvumu un ne reizi nav asistējis komandas biedriem. Šajā sezonā Bavārijas milzis “Bayern” spēlē daudz sliktāk kā plānots, ieņemot Bundeslīgā trešo pozīciju un atrodoties no līderes Dortmundes “Borussia” deviņu punktu attālumā.

22 gadus vecais Komans vēl joprojām tiek uzskatīts par vienu no labākajiem jaunajiem futbolistiem pasaulē, lai gan traumas viņu ierobežojušas karjeras ievadā. Francūzis paspējis spēlēt tādos grandos, kā “Juventus”, PSG un tagad arī “Bayern”. Šajā laikā viņš ar komandām ir bijis čempions divas reizes Itālijā, divas reizes Francijā un trīs reizes Vācijā, kopā kļūstot par nacionālo līgu uzvarētāju septiņas reizes.

Izmantotie avoti:
Bayern Munich & France star Kingsley Coman...
https://www.transfermarkt.com/kings...

  -1 [+] [-]

, 2018-12-11 21:01, pirms 5 gadiem
..rakstā tik daudz kļūdu

  +1 [+] [-]

, 2018-12-12 00:08, pirms 5 gadiem
agrizzz rakstīja: ..rakstā tik daudz kļūdu
Man vislabāk patika šis teikums-"Viņš Komans aizvadīja teicamu spēli."

     [+] [-]

, 2018-12-12 02:42, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Man vislabāk patika šis teikums-"Viņš Komans aizvadīja teicamu spēli."
..jap, tā ir īsta pērle