Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC prezidents paziņo, ka Makgregors oktagonā atgriezīsies 2025. gada sākumā

Andris Liepa
Andris Liepa

UFC prezidents paziņo, ka Makgregors oktagonā atgriezīsies 2025. gada sākumā
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix

UFC prezidents Deina Vaits, viesojoties raidījumā "SNY Sports Shorts" norādīja, ka īru jaukto ciņas mākslu (MMA) zvaigzne Konors Makgregors nākamo cīņu aizvadīs 2025. gada sākumā.

Makgregors oktagonā nav devies kopš 2021. gada vasaras, kad viņš cīņā pret Dastinu Porjē iedzīvojās kājas lūzumā. Kopš tā laika izskanējušas dažādas versijas par īra atgriešanos cīņas sportā, tomēr līdz šim runas nav materializējušās.

Pērn Makgregors kopā ar Maiklu Čendleru pildīja treneru pienākumus UFC realitātes šovā "The Ultimate Fighter". Bija paredzēts, ka Makgregors ar Čendleru tiksies šovasar, bet īru cīkstonis bija spiests no dueļa atteikties kājas pirksta lūzuma dēļ.

Pēcāk Vaits paziņoja, ka Makgregors šajā kalendārajā gadā necīnīsies, bet pats cīkstonis platformas "X" kontā norādīja, ka vēlas doties oktagonā vēl šā gada decembrī.

Tagad Vaits paziņojis, ka Makgregora atgriešanās sagaidāma nākamā gada sākumā.

Atbildot uz jautājumu par Makgregora spējām sacensties augstākajā līmenī, Vaits bija izvairīgs: "Viņš ir izlaidis ilgu laiku. Cik "izsalcis" viņš ir? Viņš ir ļoti bagāts. Redzēsim."

36 gadus vecais Makgregors savas karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot sešas neveiksmes. Viņš kļuva par pirmo cīkstoni UFC vēsturē, kuram izdevās vienlaikus turēt divu svara kategoriju čempiona jostas.