Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Pereira nokautē Rauntrī un saglabā UFC pussmagā svara čempiona titulu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pereira nokautē Rauntrī un saglabā UFC pussmagā svara čempiona titulu
Alekss Pereira. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Soltleiksitijā ''UFC 307'' cīņu šova ietvaros Alekss Pereira (12-2-0) ceturtajā raundā nokautēja Kalilu Rauntrī (14-6-0) un aizstāvēja savu UFC pussmagā svara čempiona jostu.

• Līdzīgā cīņas ievadā pirmais uz dēļiem nonāca brazīlietis – Rauntrī ar spēcīgu kreiso sitienu otrajā raundā Pereiru nokdaunēja.

• Brazīlietis atguvās un turpinājumā pārņēma iniciatīvu – Pereira bija aktīvāks trešajā raundā, bet ceturtajā raundā teju vai dominēja, izpildot vairākas bīstamas sitienu kombinācijas.

• Ievainotais Rauntrī visu ceturto raundu centās izvairīties no Pereiras sitieniem, nemitīgi atkāpjoties un pats nespējot atbildēt ar sitieniem. Pusminūti līdz gongam Brazīlijas cīkstonis aizsūtīja amerikāni nokautā.

• 37 gadus vecais Pereira trešo reizi šajā gadā aizstāvēja pussmagā svara titulu. Aprīlī viņš nokautēja Džamahalu Hilu, bet jūnijā uzveica Jirži Prohāzku.

• Pereiram nākamā cīņa, visticamāk, būs pret krievu cīkstoni Magomedu Ankalajevu.