Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC beidzot izziņota cīņa par smagā svara titulu

Andris Liepa
Andris Liepa

UFC beidzot izziņota cīņa par smagā svara titulu
Džons Džounss. Foto: Zumapress.com/Scanpix

UFC prezidents Deina Vaits paziņojis, ka novembrī titulcīņa beidzot tiks aizvadīta arī smagā svara divīzijā.

Pašreizējais UFC smagā svara čempions Džons Džounss titulu izcīnīja 2023. gada martā, pirmajā raundā uzveicot Sirilu Gānu. Kopš tā laika pats Džounss regulāri uzsvēris, ka vēlas aizvadīt cīņu pret Stipi Miočiču, kurš oktagonā nav devies kopš 2021. gada.

Džounsa un Miočiča cīņa bija rezervēta jau šā gada sākumā, bet savainojumā iedzīvojās Džounss. Tagad Vaits paziņojis, ka šis duelis rezervēts 17. novembrī gaidāmajam "UFC 309" cīņu šovam, kas norisināsies Ņujorkas "Madison Square Garden" arēnā.

"Džons Džounss novembrī cīnīsies "Madison Square Garden". Redzēsim, kas notiks pēc tam. Kurš noslēgs karjeru un tamlīdzīgi. Vai es domāju, ka Stipe noslēgs karjeru? Jā, bet nekad nevar zināt. Es pavisam droši zinu, ka Džounss, izcīnot uzvaru šajā cīņā, pavisam noteikti cīnīsies pret Aspinalu," izziņoto cīņu komentēja Vaits.

Kopš Džounsa kļūšanas par UFC smagā svara čempionu, Toms Aspināls ir paspējis kļūt par pagaidu čempionu, vienu reizi šo pagaidu titulu arī aizstāvot.

"UFC 309" bez Džounsa-Miočiča dueļa pagaidām izziņotas ir vēl divas cīņas. Maikls Čendlers, nesagaidījis iespēju tikties ar Konoru Makgregoru, mēģinās revanšēties Čārlzam Oliveiram. Savukārt vidējā svara kategorijā bijušais čempions Kriss Vaidmens cīnīsies pret Eriku Andersu.

     [+] [-]

, 2024-09-15 21:38, pirms nedēļas
Bet UFC vakar atkal nekas nenotika, pareizi

     [+] [-]

, 2024-09-15 22:31, pirms nedēļas
right_hook rakstīja: Bet UFC vakar atkal nekas nenotika, pareizi
Īsumā:Viens klauns zaudēja un visiem prieks

     [+] [-]

, 2024-09-16 08:17, pirms nedēļas
Arī Grasso zaudēja