Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Real'' centrs Tavaress atzīts par Eirolīgas aprīļa un maija labāko spēlētāju

''Real'' centrs Tavaress atzīts par Eirolīgas aprīļa un maija labāko spēlētāju
Valters Tavaress. Foto: SIPA/Scanpix

LETA. Madrides "Real" spēlētājs Valters Tavaress tika atzīts par ULEB Eirolīgas aprīļa un maija vērtīgāko spēlētāju, informē turnīra rīkotāji.

Tavaress ir viens no "Real" līderiem un ceturtdaļfināla sērijā palīdzēja Madrides komandai atgūties no 0-2 deficīta pret Belgradas "Partizan". Madridieši atspēlējās un sērijā ar 3-2 bija pārāki, sasniedzot Eirolīgas finālčetrinieka turnīru, kurā spēlēs pusfinālā.

31 gadu vecais basketbolists ceturtdaļfināla sēriju noslēdza ar piecās spēlēs vidēji gūtiem 16,2 punktiem, realizējot 70,6% metienu, izcīnītām 7,5 atlēkušajām bumbām, izprovocētām 6,3 piezīmēm. Tāpat viņš izslēgšanas spēlēs katrā mačā caurmērā sakrāja efektivitātes rādītāju 26,8.

Eirolīgas mēneša labākā spēlētāja balvā turnīra rīkotāji ņem vērā ne tikai basketbolistu sniegumu statistikas ailēs, bet arī komandas sasniegto rezultātu.

Izmantotie resursi:
LETA


Mario Hezonja cīņā par bumbu. Foto: AP/Scanpix

"Real" aizvada izcilu pirmo puslaiku un cīnīsies par Eirolīgas titula nosargāšanu

ULEB Eirolīgas otrajā pusfināla spēlē Madrides "Real" jau no paša spēles sākuma aizmuka prom no "Olympiacos" basketbolistiem, droši noturot uzvaru ar 87:76, kas svētdien Berlīnē par Vecā kontinenta prestižāko trofeju karaliskajam klubam ļaus cīnīties pret citu grieķu komandu Atēnu "Panathinaikos".
Matiass Lesors, triecot bumbu Stambulas "Fenerbahçe" grozā. Foto: Fabrizio Bensch/Reuters/Scanpix

"Panathinaikos" noslāpē "Fenerbahçe" uzbrukumu un astoto reizi tiek finālā

Pirmoreiz kopš 2011. gada un astoto reizi kopumā Eirolīgas finālā spēlēs Atēnu "Panathinaikos" vienība, kura Berlīnē notiekošo finālčetrinieka sacensību pusfinālā ar 73:57 pārspēja Stambulas "Fenerbahçe".
Adrians Andževs ar bumbu. Foto: FIBA

Andževs nekļūdīgs metienos ''Real'' pirmajā uzvarā jauniešu Eirolīgas finālposmā

Šodien Vācijas pilsētā Berlīnē jauniešu Eirolīgas finālposmu ar pārliecinošu uzvaru sākusi Adriana Andževa pārstāvētā Madrides ''Real'' U18 komanda, kas ar 92:67 apspēlēja Milānas ''Olimpia'' U18. Andževs 11:28 minūtēs guva piecus punktus, izcīnīja divas bumbas zem groziem un atdeva divas piespēles.