Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Argentīnas un Nīderlandes spēlē Pasaules kausā miris pazīstams amerikāņu žurnālists

Agris Suveizda

Argentīnas un Nīderlandes spēlē Pasaules kausā miris pazīstams amerikāņu žurnālists
Grānts Vols. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP/AP. Piektdien Katarā, atspoguļojot saspringto Pasaules kausa futbolā ceturtdaļfināla spēli starp Argentīnu un Nīderlandi, miris prominents amerikāņu sporta žurnālists Grānts Vols, paziņoja viņa ģimene.

48 gadus vecais Vols palīdzēja vairot futbola popularitāti Amerikas Savienotajās Valstīs, sniedzot spilgtas reportāžas medijos "Sports Illustrated", "CBS Sports" un citos plašsaziņas līdzekļos. Vols sabruka preses tribīnē Argentīnas un Nīderlandes spēles laikā. Izdevums "The Wall Street Journal" ziņo, ka pastāv aizdomas par sirdslēkmi.

Kataras organizatoriskās komitejas pārstāvis sacīja, ka "viņš nekavējoties saņēma neatliekamo medicīnisko palīdzību uz vietas, kas turpinājās, kad viņš ar ātro palīdzību tika pārvests uz slimnīcu".

"Izsakām visdziļāko līdzjūtību Granta ģimenei, draugiem un viņa daudzajiem tuvajiem kolēģiem medijos," teikts paziņojumā.

Vols atspoguļoja astoto Pasaules kausu futbolā. Pirmdien viņš savā tīmekļa vietnē rakstīja, ka apmeklējis medicīnas klīniku Katarā, kur viņam teikts, ka pastāv aizdomas par bronhītu. Viņš arī veicis Covid-19 testu, kas bijis negatīvs.

"Mans ķermenis beidzot sabruka pār mani. Trīs nedēļas maz miega, liels stress un daudz darba to var nodarīt ar jums," rakstīja Vols. "Pēdējo desmit dienu laikā saaukstēšanās ASV un Nīderlandes spēles vakarā pārvērtās par kaut ko smagāku, un es jutu, ka krūškurvja augšdaļa iegūst jaunu spiediena un diskomforta līmeni."

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!