Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Baltijas e-futbola kauss: spraigā cīņā vietu "play-off" iegūst Valmieras un Rīgas pārstāvji

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Baltijas e-futbola kauss: spraigā cīņā vietu "play-off" iegūst Valmieras un Rīgas pārstāvji
Tolu Arokodare un Ivans Lukjanovs. Foto: Optibet Virslīga

Baltijas e-futbola kausa izcīņā noslēgusies priekšsacīkšu kārta, atlikušās divas ceļazīmes uz izslēgšanas spēlēm no Latvijas iegūstot "Valmieras" uzbrucējam Tolu Arokodarem un valsts čempionvienības "Riga" aizsargam Ivanam Lukjanovam.

Iespaidīgākais rezultāts šodien tika fiksēts Arokodares un "Tukums 2000" futbolista Romana Mickeviča spēlē, kurā nigērietis Arokodare bija pārāks ar 8:4 (!). Tāpat graujošs rezultāts (5:2) tika fiksēts arī Arokodares cīņā ar "Ventspils" spēlētāju Jevgeņiju Kozlovu. Izšķirošā cīņā par "play-off" Ivans Lukjanovs ar 5:1 sakāva liepājnieku Arturu Karašausku, bet līderu Arokodares un Lukjanova savstarpējā duelī uzvarētājs noskaidrots netika - 3:3.

Arokodare un Lukjanovs "play-off" kārtā pievienojās Rīgas "Metta" futbolistam Jegoram Novikovam un "Daugavpils" spēlētājam Vladislavam Ņečiporenko, kā arī Igauniju pārstāvošajiem Andreasam Vaiklam (Narvas "Trans"), Vladislavam Homutovam ("Nomme Kalju"), Semjonam Beļakovam (Tallinas "Legion") un Tallinas "Kalev" futbolistam Markusam Allastem. Savukārt no Lietuvas turpinājumā turnīrā piedalīsies Viļņas "Žalgira" spēlētājs Mats Valeika, Tomass Salamanāvičs, Ernests Veļulis (abi no "Panevežys") un Roks Filipavičs ("Trakai").

Baltijas kausā kopumā piedalās 31 spēlētājs – 11 no Lietuvas un pa desmit no Latvijas un Igaunijas, taču Latvija ir vienīgā, kas pārstāvēta ar visām komandām. Vakar un šodien futbolisti savu valstu ietvaros sacentās priekšsacīkšu kārtā, kurā tika noskaidroti četri labākie, kas piedalīsies izslēgšanas turnīrā. Cīņas ar Lietuvas un Igaunijas futbolistiem Latvijas pārstāvji uzsāks 12. maijā.

Latvija, B apakšgrupa

VSpēlētājsKomandaSUNZVārtiP
1.Tolu ArokodareValmiera4220+78
2.Ivans LukjanovsRiga4211+57
3.Jevgeņijs KozlovsVentspils4202-16
4.Artūrs KarašausksLiepāja4121-35
5.Romans MickevičsTukums 20004013-81

Izmantotie avoti:
https://balticecup.com/?fbclid=IwAR...