Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ristolainenam piecu gadu līgums ar "Flyers" par 25.5 miljoniem

Rolands Eliņš

Ristolainenam piecu gadu līgums ar "Flyers" par 25.5 miljoniem
Rasmuss Ristolainens. Foto: AFP/Scanpix

NHL klubs Filadelfijas "Flyers" piekritis noslēgt jaunu līgumu ar aizsargu Rasmusu Ristolainenu, kura kopējā vērtība būs 25.5 miljoni dolāru, ziņo TSN.

Rasmuss Ristolainens uz Filadelfijas komandu tika aizmainīts iepriekšējā vasarā, atstājot Bufalo "Sabres", kurā bija pavadījis savas iepriekšējās septiņas NHL sezonas. Ristolainens bija publiski kritizējis Bufalo kluba uzņemto virzienu un vadību, kas noveda pie viņa aizmainīšanas pirms līguma pēdējā gada.

Šovasar Ristolainenam beidzas iepriekš noslēgtais sešu gadu līgums, kura vērtība bija 32.4 miljoni dolāru. Viņš būtu varējis kļūt par neierobežoti brīvo aģentu, taču "Flyers" izvēlējās to nepieļaut un panāca vienošanos par jaunu līgumu. Tas būs uz pieciem gadiem un par 25.5 miljoniem dolāru. Vidējā sezonas alga Ristolainenam līdz ar to paliks gandrīz tāda pati.

27 gadus vecais aizsargs šosezon 49 spēlēs guvis 13 punktus (2+11), kamēr savā NHL karjerā kopumā 591 spēlē sakrājis 258 punktus.

Filadelfijas komanda kopumā neaizvada veiksmīgu sezonu un šobrīd ar 46 punktiem 56 spēlēs ieņem pēdējo vietu Metropolitēna divīzijā un 27. vietu līgā 32 komandu konkurencē.

"Flyers" nākamā spēle paredzēta šonakt pret Austrumu konferences vicelīderi "Panthers". Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/philadelphia-fly...

     [+] [-]

, 2022-03-10 18:09, pirms 2 gadiem
https://www.baltictimes.com/news/ar... Ozoliņam bija tāds pats līgums.