Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Oilers" izlemj rīkoties un atlaiž galveno treneri Tipetu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Oilers" izlemj rīkoties un atlaiž galveno treneri Tipetu
Deivs Tipets. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Edmontonas "Oilers" no galvenā trenera amata atlaidis Deivu Tipetu. Lēmums pieņemts pēc 1:4 zaudējuma pret Čikāgas "Blackhawks", komandai slīdot arvien dziļākā bedrē.

Deiva Tipeta vietā stāsies Edmontonas "Oilers" fārmkluba līdzšinējais vadītājs Džejs Vudkrofts, un viņam līdzi dosies arī asistents Deivs Mensons, jo bez Tipeta darbu zaudējis arī viņa asistents Džims Pleifērs.

Decembra ievadā "Oilers" ar 5:2 pieveica Pitsburgas "Penguins" un izskatījās pārliecinoši, sasniedzot 16-5 bilanci. Taču turpinājums bijis gaužām bēdīgs – septiņas uzvaras 23 spēlēs. Ģenerālmenedžeris Kens Holands iepriekš izteicās, ka netic uzrāvienam, ko it kā dodot trenera atlaišana, tomēr izšķīries par šādu soli.

No Rietumu konferences pēdējās play-off pozīcijas "Oilers" atpaliek jau piecus punktus, kaut komandu pārstāv Konors Makdeivids un Leons Draizaitls – vieni no visrezultatīvākajiem spēlētājiem NHL.

Tipets uz Edmontonu devās 2019. gadā, bet pirms tam astoņus gadus vadīja Arizonas "Coyotes". Tāpat viņš trenējis Dalasas "Stars".

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/edmonton-oilers-...

     [+] [-]

, 2022-02-10 19:41, pirms 2 gadiem
Galvenais, ka Leons un Konors vada līgu, par komandu...ai stāsts kāds bijis vienmēr, tāds arī paliks.