Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Portugāle noliedz, ka Ronaldu būtu draudējis pamest izlasi un Pasaules kausu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Portugāle noliedz, ka Ronaldu būtu draudējis pamest izlasi un Pasaules kausu
Krištianu Ronaldu. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Pasaules kausa ceturtdaļfinālu pirms divām dienām sasniedza Portugāles izlase, kas uzvarā pret Šveici (6:1) sākumsastāvā neiekļāva kapteini Krištianu Ronaldu. Valstsvienība noliegusi medijos izskanējušo informāciju, ka Ronaldu draudējis pamest izlasi.

Pret Šveici sākumsastāvā uzbrukuma centrā devās Gonsalu Ramušs, kurš izcēlās ar hat-trick. 15 minūtes līdz beigām viņu laukumā aizstāja Krištianu Ronaldu. Kapteinis bija neapmierināts, kad viņu nomainīja apakšgrupas mačā pret Dienvidkoreju, tāpēc tika gaidīta Ronaldu reakcija pēc atstāšanas rezervē.

Portugāles lielākais sporta medijs Record vēstīja, ka Ronaldu sarunā ar galveno treneri Fernandu Santušu draudējis pamest Pasaules kausu, bet pēc tam nomierinājies un pārdomājis.

Uz izskanējušo informāciju reaģējis gan pats Ronaldu, gan Portugāles Futbola federācija. "Nevienā brīdī izlases kapteinis Krištianu Ronaldu nedraudēja pamest komandu. Pārstāvot izlasi, viņš katru reizi sasniedz jaunus augstumus. Tas jāciena. Viņš neapšaubāmi atdod visu izlasē. Viņa attieksme pret izlasi tika nodemonstrēta arī spēlē pret Šveici. Visa komanda no pirmās dienas ir ar mērķi sasniegt Portugāles visu laiku labāko rezultātu Pasaules kausā," teikts federācijas paziņojumā.

"Pārāk vienoti, lai mūs varētu salauzt spēki no ārpuses. Valsts, kas ir pārāk drosmīga, lai tiktu iebaidīta. Komanda vārda vislabākajā nozīmē. Komanda, kas par sapni cīnīsies līdz galam! Tieciet ar mums! Spēku, Portugāle," sociālajos tīklos dalījās Ronaldu. Ceturtdaļfinālā Portugāle duelēsies pret Maroku.

Izmantotie resursi:
https://www.fpf.pt/pt/News/Todas-as...
https://www.record.pt/internacional...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

Slēpts komentārs: Es Black Bullet

  +6 [+] [-]

, 2022-12-08 20:02, pirms gada
Viņš un pamest izlasi
Bet nu žurnālisti katru dienu meklē ko uzrakstīt pa viņu.Itsevišķi ESPN.
Vakar uztaisa,ka nav svinējis uzvaru ar komandu laukumā un vienkārši nogājis no laukuma. Ieliek video no viena rakursa,bet nepasaka ka tajā video viņš iet pateikties faniem Noformulē kā laukuma pamešanu

  +2 [+] [-]

, 2022-12-08 20:34, pirms gada
Kapec visu laiku ir janomelno viņš? Mediiji ir tādi meļi...

  -3 [+] [-]

, 2022-12-08 22:04, pirms gada
Paliek jau smieklīgi. Liela daļa Ronaldo sauc par raudātāju, kaut realitātē raud visi pārejie. Cik tad var

     [+] [-]

, 2022-12-08 22:58, pirms gada
Kristīne pēdējā laikā streso

  +3 [+] [-]

, 2022-12-08 23:22, pirms gada
Rubentus rakstīja: Kapec visu laiku ir janomelno viņš? Mediiji ir tādi meļi...
tāpēc, ka drausmīgs caca

     [+] [-]

, 2022-12-09 06:38, pirms gada
Nav dūmu bez uguns!

  -1 [+] [-]

, 2022-12-09 08:19, pirms gada
Mesī un Ronaldo abiem pēdējā iespēja tikt pie kārotās trofejas, kas to lai zina ,varbūt kāds tiks pie kausa. Abi ir pelnījuši. Bet ka tik Mbapē abiem to nenoceļ

     [+] [-]

, 2022-12-09 08:37, pirms gada
svomalraH rakstīja: Mesī un Ronaldo abiem pēdējā iespēja tikt pie kārotās trofejas, kas to lai zina ,varbūt kāds tiks pie kausa. Abi ir pelnījuši. Bet ka tik Mbapē abiem to nenoceļ
To sapni par kausu Mesim jau pusfinālā atņems Neimars ar Brazīliju. Un piedevām vēl būs jātiek galā ar Holandi, kas nebūs viegli.

  -1 [+] [-]

, 2022-12-09 10:27, pirms gada
svomalraH rakstīja: Mesī un Ronaldo abiem pēdējā iespēja tikt pie kārotās trofejas, kas to lai zina ,varbūt kāds tiks pie kausa. Abi ir pelnījuši. Bet ka tik Mbapē abiem to nenoceļ
Nav pēdējā, viss atkarīgs no viņiem pašiem attiecībā uz 2026. gadu. C. Ronaldo ir tikai 37, bet Messi vēl mazāk - tikai 35 gadi, teorētiski vēl daudzi gadi elitē priekšā, ja vēlēsies.

     [+] [-]

, 2022-12-09 12:45, pirms gada
Leitnants rakstīja: Nav pēdējā, viss atkarīgs no viņiem pašiem attiecībā uz 2026. gadu. C. Ronaldo ir tikai 37, bet Messi vēl mazāk - tikai 35 gadi, teorētiski vēl daudzi gadi elitē priekšā, ja vēlēsies.
Ja viņi būtu vārtsargi ,varētu tev noticēt. Laukuma spēlētāji 40 gados tādās izlasēs kā Portugāle un Argentīna ir mazticami !