Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Mājās aizbraukušais Stērlings pirms lielās spēles atgriezīsies Anglijas izlases rīcībā

Agris Suveizda

Mājās aizbraukušais Stērlings pirms lielās spēles atgriezīsies Anglijas izlases rīcībā
Rahīms Stērlings. Foto: Peter Dovgan/UK Sports/Sipa/Scanpix

LETA--AFP. Anglijas futbola izlases uzbrucējs Rahīms Stērlings atgriezīsies valstsvienības sastāvā un varēs palīdzēt komandai Pasaules kausa izcīņas finālturnīra turpinājumā, šodien pavēstīja Anglijas Futbola asociācija (FA).

Jau vēstīts, ka Stērlings uz Angliju devās nedēļas sākumā ģimenes apstākļu dēļ. Sākotnēji tika ziņots, ka viņa mājoklī, kurā atradās arī sieva un trīs bērni, notikusi laupīšana, bet pēcāk vietējā policija ziņoja, ka notikusi zādzība, kuras laikā neviens no iemītniekiem mājoklī neesot bijis. Pēc policijas sacītā, mājinieki bija devušies "ārzemju ceļojumā", bet zādzības faktu atklājuši pēc atgriešanās mājas, saprotot, ka nozagtas rotaslietas un dārgi pulksteņi.

"Rahīms Stērlings atgriezīsies valstsvienības bāzē Katarā. Londonas "Chelsea" spēlētājs uz laiku bija to atstājis, lai apraudzītu ģimenes locekļus," teikts FA paziņojumā. "Plānots, ka viņš ieradīsies Anglijas izlasē piektdien, vēl pirms spēles ar Franciju."

Apakšgrupas mačos Stērlings piedalījās divās no trim spēlēm, pret Irānu atzīmējoties ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Savukārt astotdaļfinālā pret Senegālu uzbrucējs laukumā nedevās. Anglijas izlase B apakšgupā ar 6:2 pārspēja Irānu, cīnījās neizšķirti 0:0 ar ASV un ar 3:0 uzvarēja Velsu. Savukārt astotdaļfinālā ar 3:0 tika pieveikta Senegāla.

2022.gada Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla maču Anglija aizvadīs sestdien, kad tiksies ar pašreizējo trofejas glabātāju Franciju.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!