Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Meiers ar diviem vārtiem atnes '''Sharks'' uzvaru, ''Oilers'' turpina panākumu sēriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Meiers ar diviem vārtiem atnes '''Sharks'' uzvaru, ''Oilers'' turpina panākumu sēriju
Timo Meiers. Foto: Zumapres/Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvaru papildlaikā ar 4:3 pār Tampabejas ''Lightning'' izcīnīja Sanhosē ''Sharks'', uzvaras vārtus gūstot šveicietim Timo Meieram. Tikmēr astoto uzvaru pamatlaikā pēdējo desmit maču laikā guva Edmontonas ''Oilers'', kas ar 5:2 apspēlēja Detroitas ''Red Wings''.

• Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudējumu piedzīvoja Tampabejas ‘’Lightning’’, kuras sistēmā atrodas Rūdolfs Balcers. Vienība savā laukumā papildlaikā ar 3:4 piekāpās Sanhosē ‘’Sharks’’.

• Sanhosē izcīnīja jau savu otro uzvaru pēc kārtas, taču tas neļauj tai atrasties augstāk par 13. vietu Rietumu konferencē.

• Tampabeja visus trīs vārtus iemeta pirmās trešdaļas laikā, bet nākamajos periodos izcēlās tikai un vienīgi ‘’Sharks’’. Neizšķirtu 3:3 tā panāca trešā perioda ievadā, bet uzvaras vārtus papildlaika trešajā minūtē guva Timo Meiers.

• Tieši Meiers kļuva par ‘’Sharks’’ rezultatīvāko hokejistu mačā, to noslēdzot ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

• Mājiniekiem divas ripas iemeta Braidens Points, kurš līdz ar to sezonā iemetis jau 31 vārtus. Tikmēr ar divām rezultatīvajām piespēlēm izcēlās Ņikita Kučerovs, kurš tādējādi sezonā atdevis jau 55 piespēles.

• Citā spēlē jau astoto uzvaru pamatlaikā pēdējo desmit maču laikā svinēja Edmontonas ‘’Oilers’’, kas ar 5:2 apspēlēja Detroitas ‘’Red Wings’’. Komandas līderis Konors Makdeivids izcīnīja rezultativitātes punktu jau 13. mačā pēc kārtas. Viņš šonakt rezultatīvi asistēja ceturtajos iemestajos vārtos.

• Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Evanders Keins, kurš vēl pirms tam sezonas gaitā iedzīvojās nopietnā savainojumā.

• Iniciatīvu spēlē ‘’Oilers’’ pārņēma otrajā periodā, kad no 0:1 panāca 3:2. Vēl divas ripas pretinieku vārtos uzvarētāji iemeta noslēdzošajā trešdaļā.

• Ar 62 punktiem ‘’Oilers’’ atrodas sestajā vietā Rietumu konferencē, taču tikai trīs punkti vairāk ir otrajā pozīcijā esošajai Vinipegas ‘’Jets’’.

NHL spēles 8. februārī

SpēleRezultāts
Penguins - Avalanche2:1 P
Lightning - Sharks3:4 P
Red Wings - Oilers2:5
Islanders - Kraken4:0
Predators - Golden Knights1:5
Blackhawks - Ducks2:3 P