Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Metjūzs un Mārners nokārto "Maple Leafs" sesto uzvaru pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Metjūzs un Mārners nokārto "Maple Leafs" sesto uzvaru pēc kārtas
Toronto "Maple Leafs" uzbrucēji Mičs Mārners (Nr. 16) un Ostons Metjūzs (Nr. 34). Foto: Nathan Denette/Zumapress.com/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pa diviem uzbrucēju Ostona Metjūza un Miča Mārnera vārtu guvumiem nodrošināja Toronto "Maple Leafs" sesto uzvaru pēc kārtas - šoreiz ar 4:3 pagarinājumā pieveikta Karolīnas "Hurricanes".

• Gan kļavu lapas, gan "Hurricanes" pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma bija spējušas iekrāt cienījamas uzvaru sērijas - Toronto hokejisti bija guvuši panākumus pēdējās piecās cīņās, savukārt Karolīnas vienībai izdevās gūt minimālas uzvaras četrās spēlēs pēc kārtas.

• Šonakt līdzvērtīgā kaujā vadībā izvirzījās abas komandas, cīņai nokļūstot līdz pagarinājumam, kad pēc neprecīza Džona Tavaresa metiena pirmais pie atlēkušas ripas bija Mārners, kurš ar otro piegājienu pārspēja bijušo "Maple Leafs" vārtsargu dāni Frederiku Andersenu.

• Austrumu konferences kopvērtējumā "Maple Leafs" ar 43 spēlēs sakrātiem 63 punktiem apsteidza latvieša Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins", pakāpjoties uz piekto vietu. Savukārt "Hurricanes", kuras rindās šonakt 1+1 aizsarga Entonija Deandželo rēķinā, ar 63 punktiem 43 mačos Austrumos ir trešā.

• Konferences lejasgala komandu duelī Otavas "Senators" savā laukumā ar 4:1 sakāva Ņūdžersijas "Devils", sagādājot tai septīto neveiksmi pēc kārtas un desmito zaudējumu pēdējās 11 spēlēs. Pa vārtu guvumam un rezultatīvai piespēlei Konora Brauna un Nika Pola kontā.

NHL spēles 8. februārī

KomandasRezultāts
Senators - Devils4:1
Maple Leafs - Hurricanes4:3 P

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

     [+] [-]

, 2022-02-08 08:52, pirms 2 gadiem
Metjūss drošvien ir konsistentākais vārtu guvējs kopš Ovečkina. Par spīti salīdzinoši īsākāk sezonām (dēļ savainojumiem vai Covida), bet savus +30 tāpat vienmēr samet.

     [+] [-]

, 2022-02-08 09:22, pirms 2 gadiem
kino rakstīja: Metjūss drošvien ir konsistentākais vārtu guvējs kopš Ovečkina. Par spīti salīdzinoši īsākāk sezonām (dēļ savainojumiem vai Covida), bet savus +30 tāpat vienmēr samet.
Kā tur ir, Makdeivids ir gaismas gadu priekšā visiem pārējiem??? Būs 160 pts sezonā????