Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Liverpool" kapteinis Hendersons pusgadu pēc pārejas meklē ceļu prom no Saūda Arābijas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bijušais "Liverpool" kapteinis Hendersons pusgadu pēc pārejas meklē ceļu prom no Saūda Arābijas
Džordans Hendersons. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas izlases pussargs un Premjerlīgas kluba "Liverpool" bijušais kapteinis Džordans Hendersons tikai vasarā pārcēlās uz Saūda Arābijas čempionātu un noraidīja pārmetumus, ka piedāvājumu pieņēmis vien milzīgās algas dēļ. Tagad Hendersons meklējot iespējas atgriezties Eiropā.

Džordans Hendersons jūlija beigās parakstīja līgumu ar "Al-Ettifaq" – komandu, par kuras galveno treneri jūlija sākumā kļuva Stīvens Džerārds, cits bijušais Liverpūles kapteinis. Sezona tika sākta ar sešām uzvarām pirmajos astoņos mačos, bet sekojusi tikai viena uzvara 12 spēlēs, Saūda Arābijas kopvērtējumā nokrītot līdz astotajai vietai. Mājas spēles vidēji apmeklējuši 7,8 tūkstoši skatītāju, bet bijušas spēles ar tikai diviem tūkstošiem tribīnēs.

33 gadus vecais Hendersons vēlas janvāra pāreju logā atrast citu komandu. Viņš gribētu pievienoties kādai no Anglijas Premjerlīgas vienībām. Ja prioritāšu sarakstā jāskatās zemāk, pussargs būtu gatavs pārejai arī uz kādu no Eiropas līgām.

Kad Hendersons pieņēma piedāvājumu no Saūda Arābijas, viņa līgumā ar "Liverpool" bija palikušas vēl divas sezonas. Kapteinis atraidīja pārmetumus, ka piedāvājumu pieņēmis tikai naudas dēļ, un noraidīja runas, ka viņš nedēļā pelnīs virs 850 tūkstošiem eiro. Hendersons atzina, ka nav saņēmis garantijas no Jirgena Klopa un ka nav bijis gatavs katrā spēlē aizvadīt pa desmit minūtēm, nākot laukumā no soliņa.

Lai gan Hendersons joprojām tiek izsaukts uz Anglijas izlasi, spēlēšana zemākā līmenī un vājākā klubā sašķobījusi viņa pozīcijas pirms šovasar gaidāmā Eiropas čempionāta. Tāpat problēmas radušās ar viņa ģimenes iedzīvošanos jaunajā vidē. Tiesa, gan Hendersons un viņa ģimene, gan Džerārds nemaz nedzīvo Saūda Arābijā – viņi apmetušies blakus esošajā Bahreinā.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/5184921/202...

     [+] [-]

, 2024-01-08 11:59, pirms 4 mēnešiem
bēdz kamēr var

  +1 [+] [-]

, 2024-01-08 12:51, pirms 4 mēnešiem
...nu, ja neapmierina 10 - 30 minūtes Liverpool, tad es teiktu - uz dzimto klubu "Sunderland", kurš šobrīd championship cīnās par tikšanu uz EPL , šobrīd ir 6.vietā un cerības uz sezonas beigu playoff....tur būs visas 90 min., bet nauda tak jau sapelnita!

     [+] [-]

, 2024-01-08 14:26, pirms 4 mēnešiem
Nolēja sezonu ar komandu tās vidū jau un naudu saņēma.
Var doties prom