Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Vokers par gaidāmo dueli pret Mbapē: ''Neplānoju izklāt sarkano paklāju''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vokers par gaidāmo dueli pret Mbapē: ''Neplānoju izklāt sarkano paklāju''
Kails Vokers. Foto: Pete Dovgan/SIPA/Scanpix

Sestdien 2022. gada Pasaules kausa ceturtdaļfinālā Anglija spēlēs pret pašreizējo kausa turētāju Franciju. Grūts uzdevums aizsardzībā sagaida angļu futbolistu Kailu Vokeru, kuram būs jārūpējas par franču līdera Kiljana Mbapē apturēšanu. Pats Vokers medijiem izteicies, ka negrasās francūža priekšā izklāt sarkano paklāju un būs gatavs sarežģītajam duelim.

''Saprotu, kas man jādara, lai viņu [Kiljanu Mbapē] apturētu. To ir vieglāk pateikt nekā izdarīt, taču nevēlos sevi novērtēt par zemu. Viņš ir lielisks spēlētājs izcilā kondīcijā. Tas nebūs viegls uzdevums, tomēr, kā profesionāls futbolists vēlos spēlēt pret labākajiem, un viņš ir viens no tādiem, ja ne pats labākais pasaulē šobrīd,'' par gaidāmo dueli aizsardzībā pret Kiljanu Mbapē sacīja Anglijas izlases labās malas aizsargs Kails Vokers.

''Neplānoju izklāt sarkano paklāju viņa priekšā un ļaut gūt vārtus. Šis ir Pasaules kauss – visu vai neko,'' turpināja Anglijas izlases futbolists.

Abu ceļi futbola laukumā krustojušies iepriekšējās divās UEFA Čempionu līgas sezonās, tās sekmīgāk aizvadot mančestriešiem. ''Kad Čempionu līgā spēlējām pret Parīzes ''Saint-Germain'', nedomājām tikai un vienīgi par Mbapē. Tāpat būs arī sestdien. Jā, Mbapē ir lielisks ierocis viņu arsenālā, taču nedrīkstam nenovērtēt citus Francijas izlases futbolistus,'' sacīja Vokers.

Francijas izlases līderis un Pasaules kausa finālturnīra šobrīd rezultatīvākais futbolists Kiljans Mbapē otrdien netrenējās kopā ar valstsvienību, tomēr, kā norādīja viņa komandas biedrs Ibrahima Konatē, satraukumam neesot pamata, jo Mbapē vienkārši atpūties.

Anglijas un Francijas komandu ceturtdaļfināls tiks aizvadīts sestdien, pulksten 21:00 pēc Latvijas laika.

Ceturtdaļfināls

DatumsSpēleLaiks
09.12.Horvātija – Brazīlija17:00
Nīderlande – Argentīna21:00
10.12.Maroka – Portugāle17:00
Anglija - Francija21:00

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-12-08 08:50, pirms gada
Ja kāds aizsargs pasaules futbolā kājās var turēt līdzi Mbapē, tad tas ir Vokers. Veiksmi!