Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lidotājiem devītais zaudējums pēc kārtas, "Stars" atkārto kluba rekordu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Lidotājiem devītais zaudējums pēc kārtas, "Stars" atkārto kluba rekordu
Kolorādo "Avalanche" uzbrucējs Taisons Džosts svin vārtu guvumu. Foto: Matt Slocum/AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē četrus vārtus sešu minūšu laikā iemeta šosezon visrezultatīvāk spēlējošā komanda Kolorādo "Avalanche", kas izbraukumā ar 7:5 pārspēja Filadelfijas "Flyers", sagādājot tai devīto neveiksmi pēc kārtas.

• "Flyers" pēc iepriekšējā mačā piedzīvotās sakāves ar 1:7 pret Tampabejas "Lightning" izšķīrās par galvenā trenera Alēna Viņo atlaišanu. Par spīti Kloda Žirū diviem vārtu guvumiem pirmajā periodā lidotāju aizsardzības līnijas joprojām bija vājas, mājiniekiem nelielā laika nogrieznī ielaižot četrus vārtus pēc kārtas.

"Avalanche" šonakt izdevās četras reizes būt rezultatīviem skaitliski nevienādos sastāvos - trīsreiz vairākumā un vienreiz mazākumā. Vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnīja lavīnu pieredzējušais aizsargs Ēriks Džonsons, kurš bija precīzs mazākumā.

Krietni veiksmīgāka spēle pēc ģenerālmenedzēra Džima Beninga un galvenā trenera Trevora Grīna atbrīvošanas izdevās Vankūveras "Canucks" vienībai, kas savā laukumā ar 4:0 sakāva Losandželosas "Kings". Pa vārtu guvumam un rezultatīvai piespēlei am,erikāņu uzbrucēju Broka Besera un Džonatana Tanera Millera kontā, kamēr vankūveriešu vārtsargs Tečers Demko tika galā ar katru no 31 pretinieku izdarītā metiena.

Par Austrumu konferences līderi kļuva Vašingtonas "Capitals", kas mājās ar 4:3 bullīšu sērijā pieveica Anaheimas "Ducks". Uzvaru nodrošināja aizsarga Džona Karlsona precīzais izgājiens. Viņam arī vārtu guvums pamatlaikā. Aleksandram Ovečkinam divas rezultatīvas piespēles un realizēts bullītis.

• Džeimija Bena divi precīzie metieni un viena rezultatīva piespēle kaldināja Dalasas "Stars" 4:1 uzvaru pār pastarīti Arizonas "Coyotes". Dalasieši tādējādi svinēja septīto panākumu pēc kārtas, kas ir atkārtots kluba rekords.

NHL spēles 7. decembrī

SpēleRezultāts
Devils – Senators2:3 PM
Flyers – Avalanche5:7
Capitals – Ducks4:3 PM
Stars – Coyotes4:1
Kraken – Penguins1:6
Canucks – Kings4:0

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/