Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tampabeja uzvarā iemet trīs vārtus 30 sekundēs, ''Hurricanes'' turpina veiksmīgo sēriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tampabeja uzvarā iemet trīs vārtus 30 sekundēs, ''Hurricanes'' turpina veiksmīgo sēriju
Viktors Hedmans. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz pirmdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pēdējo divu sezonu Stenlija kausa ieguvēja Tampabejas ''Lightning'', trešā perioda ievadā 30 sekunžu laikā gūstot trīs vārtus, ar 6:3 apspēlēja Čikāgas ''Blackhawks''. Citā spēlē 11. spēlē pēc kārtas punktus izcīnīja Karolīnas ''Hurricanes''.

• 11. spēlē pēc kārtas naktī uz pirmdienu punktus izcīnīja Karolīnas "Hurricanes", kura savā laukumā ar 3:2 apspēlēja līgas jaunpienācēju Sietlas "Kraken". Pēc veiksmīgā nogriežņa ar 83 punktiem Karolīna ir Austrumu konferences līdere.

• Uzvarētājs noskaidrojās noslēdzošajā trešdaļā. Sietla spēlē divas reizes izvirzījās vadībā, taču abas reizes Karolīna atspēlējās, bet trešā perioda vidū guva arī uzvaras nesošos vārtus.

• Sietlai šis bija otrais zaudējums pēc kārtas un tā Rietumu konferencē ar 39 punktiem 58 mačos ieņem priekšpēdējo vietu.

• Spraigāki notikumi risinājās Čikāgā, kur pēdējo divu sezonu Stenlija kausa ieguvēja "Lightning" ar 6:3 apspēlēja "Blackhawks". Vēl pirms noslēdzošās trešdaļas rezultāts bija 3:2 par labu viesiem, taču tās sākumā Tampabeja guva trīs vārtus 30 sekunžu laikā, nodrošinot panākumu.

• Uzvarētājiem Viktors Hedmans guva divus vārtus. Zviedrs šajā sezonā izcēlies jau 13 reizes. Kopumā Tampabeja izcīnīja jau astoto pamatlaika uzvaru pēdējās desmit spēlēs un tā ar 80 punktiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

• Savukārt trešo uzvaru pēc kārtas šonakt svinēja Ņujorkas "Rangers", kas ar 4:1 pārspēja Vinipegas "Jets". Ņujorkas vārtos spilgtu spēli aizvadīja Igors Šestjorkins, atvairot 45 no pretinieku izdarītajiem 46 metieniem.

• Ņujorka uz pretinieku vārtiem meta vien 22 reizes, taču precīzāk. Divus vārtus uzvarētājiem guva Kriss Kreiders, kurš šajā sezonā iemetis pretinieku vārtos jau 38 reizes.

• Ar 77 punktiem ‘’Rangers’’ ir ceturtajā vietā Austrumu konferencē, kamēr Vinipega ar 58 punktiem ir 12. pozīcijā Rietumos.

NHL spēles 7. martā

SpēleRezultāts
Sabres - Kings0:3
Devils - Blues3:2 P
Wild - Stars3:6
Blackhawks - Lightning3:6
Jets - Rangers1:4
Hurricanes - Kraken3:2
Golden Knights - Senators2:1
Ducks - Sharks3:2 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-07 16:11, pirms 2 gadiem
11. spēlē pēc kārtas naktī uz pirmdienu punktus izcīnīja Karolīnas "Hurricanes",

Zaudeejums WSH 0:4 5dien neskaitaas?

     [+] [-]

, 2022-03-07 16:17, pirms 2 gadiem
babjor rakstīja: 11. spēlē pēc kārtas naktī uz pirmdienu punktus izcīnīja Karolīnas "Hurricanes",

Zaudeejums WSH 0:4 5dien neskaitaas?
kārtējais apliecinājums, cik ļoti "ieinteresēti" ir SC.com autori savu darbu darot...