Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maktevišam četri punkti "Ducks" uzvarā, Floridas aizsargam Ekbladam divi vārti

Agris Suveizda

Maktevišam četri punkti "Ducks" uzvarā, Floridas aizsargam Ekbladam divi vārti
Meisons Maktevišs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika Floridas "Panthers", Nešvilas "Predators", Vinipegas "Jets", Čikāgas "Blackhawks", Kalgari "Flames" un Anaheimas "Ducks".

• Spilgtākais spēlētājs bija 2021. gada drafta trešais numurs Meisons Maktevišs, kurš izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Šveicē dzimušais kanādietis vienā spēlē līdz šim nebija nopelnījis vairāk par diviem punktiem.

• Makteviša pārstāvētā Anaheimas "Ducks" Klusā okeāna divīzijas pastarīšu cīņā atspēlējās gan no 0:2, gan arī 2:3 un 3:4 un pagarinājumā pārspēja Sanhosē "Sharks".

• "Sharks" labā divus vārtus guva šveicietis Tīmo Maiers, bet zviedru aizsargs Ēriks Kārlsons izdarīja rezultatīvu piespēli un pie punkta tika jau 14. spēlē pēc kārtas (2+20). Līgas rezultatīvākajam aizsargam 40 spēlēs ir 54 (13+41) punkti, kas dod sesto vietu absolūtajā konkurencē.

• Floridas "Panthers" kanādiešu aizsargs Ērons Ekblads pēc Aleksandra Barkova piespēlēm realizēja divus vairākumus un palīdzēja Floridas "Panthers" viesos pārspēt Detroitas "Red Wings" (3:2).

Rūdolfam Balceram joprojām nespēlējot, Tampabejas "Lightning" divreiz izlaida vadību un ar 2:4 zaudēja Vinipegas "Jets". Abus izlīdzinājuma vārtus guva Pjērs Liks Dibuā, bet aizsargs Džošs Morisijs izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.

• "Jets" izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, bet piecu zaudējumu sēriju pārtrauca Čikāgas "Blackhawks", ar 2:0 apspēlējot Arizonas "Coyotes". Alekss Staloks atvairīja 22 metienus un kļuva par šīs nakts vienīgo vārtsargu, kurš tika pie sausās spēles.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Red Wings – Panthers2:3
Capitals – Predators2:3
Jets – Lightning4:2
Blackhawks – Coyotes2:0
Flames – Islanders4:1
Ducks – Sharks5:4 P

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...