Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Jau ceturto reizi Ozolniekos notiks "Ziemas skrējiens"

Jānis Pārums

9.decembrī Skrējēju klubs "Ozolnieki" aicina uz sacensībām "Ziemas skrējiens 2012", kas ir vienas no pēdējām gada lielākajām sacensībām skriešanā līdz jaunajai sezonai nākamgad pavasarī.

Distanču garumi kā ierasts – 15, 5 un 2.2 kilometri. Garākajā distancē visu vecuma grupu 1.-3. vietu ieguvēji tiks sveikti ar medaļām un pārsteiguma balvām, bet 5 un 2.2 km skrējienu katras vecuma grupas labākais trijnieks saņems diplomus un arī nelielas balviņas.

Skrējiena laikā tiks nodrošināta karsta tēja, bet pēc sacensībām dalībnieki varēs doties izkarsēties pirtī. Organizatori aicina interesentus ierasties ar groziņiem, lai pēc apbalvošanas pasākuma pakavētos pie pirmssvētku galda un saplānotu nākamās sporta aktivitātes.

Sacensību sākums – pulksten 11, starts un finišs pie Ozolnieku sporta nama. Dalībnieku reģistrācija un numuru izsniegšana paredzēta līdz pulksten 10:45.

Dalības maksa līdz 09.12.2011. ir Ls 2.50, skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām - Ls 1.50. Plašāka informācija par to apskatāma sacensību nolikumā, kas pieejams arī vietnē skriesim.lv. Sacensību dienā reģistrācijas maksa būs par Ls 0.50 lielāka.

Video no pagājušā gada skrējiena aplūkojams ŠEIT, viss apraksts ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
SK "Ozolnieki"