Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Magvaira un Bērneta lietai pielikts punkts

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Magvaira un Bērneta lietai pielikts punkts
Stīvens Magvairs
Foto: Lauris Bērziņš

Pasaules Profesionālā biljarda un snūkera asociācija izbeigusi lietu pret par spēles rezultāta sarunāšanu aizdomās turētajiem spēlētājiem Stīvenu Magvairu un Džeimiju Bērnetu un nekādas apsūdzības no savas puses neizvirzīs.

Atgādinām, ka šī lieta aizsākās 2008. gadā, kad neparastā aktivitāte likmju pieņemšanas punktos radīja aizdomas par abu spēlētāju Apvienotās Karalistes čempionāta 1. kārtas mača godīgumu. Lietu izmeklēja policija, un izmeklēšanas gaitā gan Magvairs, gan Bērnets tika apcietināti, nopratināti un pēc tam atkal atbrīvoti. Nekādus pierādījumus abu spēlētāju negodīgai rīcībai policijai nav izdevies atrast.

Pasaules Profesionālā biljarda un snūkera (WPBSA) asociācija iepazinusies ar izmeklēšanas rezultātiem un uz to pamata lietu izbeigusi. Nekādas sankcijas ne pret Magvairu, ne Bērnetu no WPBSA puses nesekos.

Izmantotie resursi:
worldsnooker.com