Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

WPBSA izmeklēs Mikija un Kempbela maču

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

WPBSA izmeklēs Mikija un Kempbela maču
Džimijs Mikijs

"Shoot-Out" snūkera turnīrā aizvadīta tikai puse no 1. kārtas mačiem, kad aizdomu ēna jau kritusi uz vienu no tiem. Pasaules Profesionālās biljarda un snūkera asociācijas (WPBSA) uzmanību šoreiz pievērsis Markusa Kempbela un Džimija Mikija duelis.

"Caesarscasino.com Snooker Shoot-Out" turnīrā, kas piektdienas vakarā sākās Blekpūlē vienā no 1. kārtas spēlēm tikās Markuss Kempbels un Džimijs Mikijs. Ar rezultātu 32-21 uzvaru izcīnīja Kempbels. Saistībā ar šo spēli WPBSA ar Integritātes nodaļas vadītāju Deividu Duglasu priekšgalā sākusi izmeklēšanu, jo tieši uz to izdarīts ļoti liels daudzums likmju.

Viens no WPBSA valdes locekļiem Džeisons Fergusons teica: "Korupcijas draudus uztveram ļoti nopietni, tāpēc šo gadījumu izmeklēsim operatīvi. Kopš Integritātes nodaļas izveidošanas mums ir visi mehānismi, lai to paveiktu pilnīgi."

Informāciju sagatavoja:
"World Snooker" preses dienests