Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Liverpool" vismaz uz mēnesi paliek bez aizsardzības balsta van Deika

"Liverpool" vismaz uz mēnesi paliek bez aizsardzības balsta van Deika
Virdžils van Deiks. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas sestās vietas īpašnieces "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops preses konferencē paziņojis, ka tuvākā mēneša laikā laukumā nedosies centra aizsargs Virdžils van Deiks.

Pirmdien "Liverpool" cieta kārtējo neveiksmi, viesos ar 1:3 piekāpjoties "Brentford". Pēc puslaika piesardzības nolūkos tika nomainīts Virdžils van Deiks, bet veiktajās pārbaudēs atklājusies drūmāka aina. Nīderlandes izlases kapteinis iedzīvojies hamstringa savainojumā.

"Mums tas bija pārsteigums un trieciens," teica Jirgens Klops. "Viņš nejutās tik slikti, tomēr pieņēmu lēmumu veikt maiņu. Diagnoze ir diezgan skarba. Mēs runājam par vairāk nekā mēnesi. Cerēsim, ka atveseļošanās ritēs raiti."

Sestdien FA kausa ietvaros "Liverpool" savā laukumā uzņems "Wolverhampton Wanderers", un debiju jaunajā komandā piedzīvos cits Nīderlandes futbolists – uzbrucējs Kodijs Gakpo, par kura iegādi vienošanās tika panākta decembra pašās beigās.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon ir pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/4064050/202...


, 2023-01-06 18:25, pirms gada
Jā, šī sezona skarbi... Re, Arsenal pagājušajā sezonā netika eirokausos un tagad pie tik saspringta grafika ir zirgā, jo tikai viens zaķis jāķer - EPL tituls.
, 2023-01-06 18:34, pirms gada
Latviski ir Van Diks vispār
, 2023-01-06 18:54, pirms gada
Nīderlandes izlases kapteinis iedzīvojies hamstringa savainojumā.

Šo lūdzu latviski. Kas, pie velna, hamstrings?
, 2023-01-06 18:57, pirms gada
Par lielu Latviju! rakstīja: Nīderlandes izlases kapteinis iedzīvojies hamstringa savainojumā.

Šo lūdzu latviski. Kas, pie velna, hamstrings?Lūk, lūk, tieši gribēju rakstīt, ka harmstringam ir arī tulkojums latviešu valodā
, 2023-01-06 19:36, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Latviski ir Van Diks vispār
vispār Venn Douhšs
, 2023-01-06 19:38, pirms gada
šķiņķa striķis

Par lielu Latviju! rakstīja: Nīderlandes izlases kapteinis iedzīvojies hamstringa savainojumā.

Šo lūdzu latviski. Kas, pie velna, hamstrings?
, 2023-01-06 19:47, pirms gada
fagcentrs rakstīja: vispār Venn Douhšs
Vēņns Djouhšs
, 2023-01-06 20:08, pirms gada
dakots rakstīja: Jā, šī sezona skarbi... Re, Arsenal pagājušajā sezonā netika eirokausos un tagad pie tik saspringta grafika ir zirgā, jo tikai viens zaķis jāķer - EPL tituls.
Arsenal Eiropas līgā spēlē
, 2023-01-06 20:10, pirms gada
Uvī Prošē un Google translate
, 2023-01-06 20:40, pirms gada
Eu lēmu garu mirstošais dakot. Kāpēc izvēlējies tieši Arsenal ar ko salīdzināt? Kpc ne MC? Viņiem grafiks neatšķiras no Liverpool, bet ir otrajā vietā līgā
, 2023-01-07 11:43, pirms gada
..viens skarbs trieciens seko otram. tik slikti ar Liverpūli nav bijis. zemākie rādījumi, vairāk ielaistie vārti, savainojumi viens pēc otra, uzbrucējs stāda neizmantoto iespēju rekordus. meh :/
Fils Foudens. Foto: EPA/Scanpix
9

Mančestras ''City'' ceturto sezonu pēc kārtas triumfē Premjerlīgā

Šodien noslēdzošajā Anglijas Premjerlīgas kārtā tika noskaidrots, ka ceturto sezonu pēc kārtas par turnīra čempioni kļuvusi Mančestras ''City'', kas 38. kārtas spēlē ar 3:1 pieveica ''West Ham''. Divus vārtus uzvarētājiem guva Premjerlīgas sezonas labākais spēlētājs Fils Foudens.
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.