Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG prezidents: "Mourinju? Mums ir Ančeloti"

Agris Suveizda

PSG prezidents: "Mourinju? Mums ir Ančeloti"
Nasers Al Kelaifi un Karlo Ančeloti
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola kluba PSG prezidents Nasers El Kelaifi noliedzis presē izskanējušās baumas, ka Karlo Ančeloti pēc sezonas tiks atlaists, bet viņa vietu pie komandas stūres ieņems Žuzē Mourinju. Tāpat Al Kelaifi sacīja, ka vakardienas spēle pret "Porto" (2:1) bija viena no labākajām šosezon.

Nesen Spānijas presē parādījās baumas, ka Madrides "Real" galvenais treneris Žuzē Mourinju pēc sezonas beigām vēloties pamest komandu. Pats Mourinju vēlāk šīs baumas gan noliedza. Ne pārāk veiksmīga sezona ir arī Francijas topošajam superklubam PSG, un arī franču prese jau sāka rakstīt par pārmaiņām uz komandtiltiņa - PSG vadība it kā domājot atbrīvoties gan no galvenā trenera Karlo Ančeloti, gan sporta direktora Leonardu.

Tika rakstīts, ka PSG ir kontaktējusies ar Pepu Gvardiolu un Arsēnu Vengeru, bet pēdējās dienās skaļi izskanēja runas par Mourinju pārcelšanos uz Parīzi. PSG prezidents Nasers Al Kelaifi šādu iespējamību pilnībā izslēdza: "Vai Mourinju nāks uz PSG? Tā nav taisnība. Tie ir mediji, kas par to runā, nevis es. Mourinju ir Madrides "Real", un mums ir Ančeloti."

Vakar PSG savā laukumā sīvā cīņā ar 2:1 pieveica Portugāles futbola flagmani "Porto" un grupā nodrošināja pirmo vietu. "Parādījām, ka varam spēlēt labu futbolu, un tā bija viena no mūsu labākajām spēlēm. Ceru, ka mums labāk klāsies līgā. Man nepatīk lietot terminu "krīze", taču problēma bija. Tagad esam atpakaļ."

PSG pēdējās piecās "Ligue 1" spēlēs izcīnīja tikai četrus punktus un ar 26 punktiem 15 spēlēs Francijas čempionātā nokrita uz ceturto vietu. Pēc pēdējā zaudējuma Nicā (1:2) Ančeloti kritizēja savus spēlētājus un solīja kardinālas pārmaiņas - tādas tika arī sagaidītas - pret "Porto" Ančelot ierasto formāciju 4-3-2-1 vai 4-3-3 vietā izmantoja klasiskā stila 4-4-2. Līdere Lionas "Olympique" ir piecu punktu attālumā, un PSG nākamajā kārtā "Parc des Princes" stadionā uzņems "Evian".

Izmantotie resursi:
Actualités en direct et info en continu -...

  -1 [+] [-]

, 2012-12-05 17:21, pirms 12 gadiem
nu nebūtu jau pārsteigums,ja Maurinjo ar pārceltos no Real pēc šīs sezonas,bet drīzāk jau uz Angliju