Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makārs ar izciliem vārtiem pagarinājumā atbruņo "Blackhawks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Makārs ar izciliem vārtiem pagarinājumā atbruņo "Blackhawks"
Keils Makārs gūst vārtus. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvaru izbraukumā izcīnīja Kolorado "Avalanche", kas pagarinājumā ar 4:3 pārspēja Čikāgas "Blackhawks". Izšķirošos vārtus guva komandas vadošais aizsargs Keils Makārs.

• Keils Makārs pagarinājuma vidū ar apbrīnojamu vieglumu atbrīvojās no sedzēja Kirbija Daka, bez pretestības tika līdz vārtu priekšai un izrēķinājās ar Marku Andrē Flerī.

• Ar 14 vārtu guvumiem Makārs ir šīs sezonas līderis NHL aizsargu vidū.

• Kopš debijas Makārs NHL aizvadījis 126 spēles un guvis 122 punktus. Starp aizsargiem, kuri laukumā devušies vairāk kā vienā spēlē, viņa 0,97 punkti vidēji mačā ir labākais rādītājs.

• Amizantus pirmos vārtus NHL karjerā guva Oskars Stēns, kurš palīdzēja Bostonas "Bruins" savā laukumā ar 5:3 pieveikt Ņūdžersijas "Devils".

• Anaheimas "Ducks" ar 4:1 pieveicot Filadelfijas "Flyers", karjeras pirmo hat-trick guva Trojs Terijs. Viņš 35 mačos iekrājis 34 punktus.

NHL regulārā sezona, 5. janvāris

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins - Devils5:3Panthers - Flames6:2
Blue Jackets - Lightning2:7Red Wings - Sharks6:2
Blackhawks - Avalanche3:4 PCoyotes - Jets1:3
Golden Knights - Predators2:3Ducks - Flyers4:1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-01-05 12:09, pirms 2 gadiem
Par Makaru viss skaidrs, bet ļoti žēl ka Zīli nošāva, jācer, bet nu lorencs vismaz atrieba zīles nāvi, cerams ka jaunajā sezonā Kūpers tiks galā ar Makaru