Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Daiļslidotājs Vasiļjevs pārliecinoši uzvar Ungārijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Daiļslidotājs Vasiļjevs pārliecinoši uzvar Ungārijā
Deniss Vasiļjevs
Foto: Olivier Brajon, facebook.com/gpcourchevel

Daugavpils talantīgais daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs izcīnījis pārliecinošu uzvaru starptautiskajās sacensībās Ungārijā. Tuvāko sekotāju no Spānijas viņš apsteidzis par 35 punktiem.

Tradicionālais "Santa Claus Cup" Budapeštā sapulcināja sportistus no tādām valstīm kā Spānija, Itālija, Francija, Ungārija, Lielbritānija, Polija, Slovēnija, Honkonga, Austrija un Rumānija. 15 gadus vecais Deniss, kurš šogad pasaules junioru čempionātā ieņēma astoto vietu, apliecināja savu favorīta statusu ļoti pārliecinoši.

Jau īsajā programmā ar 63,51 punktu (personiskais rekords) viņš tuvāko sekotāju apsteidza par 12 punktiem, bet izvēles programmā pārsvars tika vēl vairāk palielināts. Summā 181,39 punkti, kas ir neslikts rezultāts, tomēr Deniss karjeras laikā ir sasniedzis arī vēl labāku - 189,33 punkti.

Nākamā gada martā Igaunijā norisināsies pasaules junioru čempionāts, kurā Deniss būs viens no kandidātiem uz godalgoto vietu.