Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs līderis pēc pirmās dienas Austrijā, Kučvaļska piektā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vasiļjevs līderis pēc pirmās dienas Austrijā, Kučvaļska piektā
Deniss Vasiļjevs un Angelīna Kučvaļska
Foto: eyof2015.org

Austrijas rietumu pilsētā Dornbirnā šodien sācies daiļslidošanas turnīrs Eiropas Jaunatnes olimpiādē. Latviju pārstāv mūsu daiļslidošanas līderi - Deniss Vasiļjevs (15) pēc īsās programmas ir pirmais, bet Angelīna Kučvaļska (16) ieņem piekto pozīciju.

Starp astoņpadsmit dalībniekiem viens no sacensību favorītiem ir Deniss Vasiļjevs, kurš īsajā programmā sasniedza karjeras rekordu (70.10 balles). Daugavpilietis bija labākais teju visos komponentos, taču tehnisko elementu summā augstāk tika novērtēts ukrainis Ivans Pavlovs. Līdz ar to Latvijas pārstāvja pārsvars ir minimāls. Izšķirošie notikumi risināsies trešdien, kad tiks demonstrēta izvēles programma, kur savu vārdu gribēs teikt arī krievs Dmitrijs Alijevs.

Īsās programmas līderi

#sportists (valsts)punkti
1.Deniss Vasiļjevs (Latvija)70.10
2.Ivans Pavlovs (Ukraina)69.64
3.Dmitrijs Alijevs (Krievija)62.66
4.Mateo Rizo (Itālija)58.40
5.Irakli Maisuradze (Gruzija)56.49

Starp trīsdesmit dalībniecēm viena no sacensību favorītēm ir Angelīna Kučvaļska. Īsajā programmā mūsu sportiste nostartēja ne tik labi kā gribētos (46.46 balles) un ierindojās piektajā pozīcijā. Tikmēr trīs augstāk tikušās sasniedza karjeras rekordus. Lielākā punktu raža tiks ievāktas izvēles programmā, līdz ar to sekmīga snieguma gadījumā būs iespēja tikt uz pjedestāla.

Īsās programmas līderes

#sportiste (valsts)punkti
1.Anastasija Galustjana (Armēnija)52.94
2.Aleksandra Proklova (Krievija)50.75
3.Lea Sernā (Francija)49.04
4.Lī Johanna Dastiha (Vācija)49.03
5.Angelīna Kučvaļska (Latvija)46.46

Šonedēļ risinās arī Eiropas čempionāts Stokholmā, kur piedalīsies arī mūsu Kučvaļska, kurai ir īpaši saspringta nedēļa - startē pirmdien, trešdien, ceturtdien, sestdien.

Izmantotie resursi:
www.skateaustria.com

     [+] [-]

, 2015-01-28 16:11, pirms 9 gadiem
Pavlovs pagaidām min uz papēžiem, redzēsim kā būs izvēles programmā!