Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vilsons par izgājieniem pret "Rangers" saņem tikai naudas sodu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vilsons par izgājieniem pret "Rangers" saņem tikai naudas sodu
Toms Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Spēlētāju drošības departaments pieņēmis lēmumu nediskvalificēt Vašingtonas “Capitals” uzbrucēju Tomu Vilsonu. Viņam piespriests piecu tūkstošu dolāru naudas sods, kas ir maksimums.

Vašingtonas “Capitals” izbraukumā ar 6:3 pieveica Ņujorkas “Rangers”, pieliekot punktu pretinieku cerībām piedalīties Stenlija kausa izcīņā. Otrās trešdaļas vidū pie vārtiem izcēlās asumi, kuru centrā bija Toms Vilsons. Spēka uzbrucējs vispirms izrēķinājās ar Pāvelu Bučņeviču, bet pēc tam cīkstējās ar citu krievu uzbrucēju Artemiju Panarinu.

VIDEO: "Capitals" spēka uzbrucējs iekausta Bučņeviču un Panarinu

Vilsons par epizodi saņēma divus noraidījumus par rupjību, kā arī desmit minūšu disciplināro sodu. Šodien paziņots, ka Spēlētāju drošības departaments pieņēmis lēmumu nediskvalificēt Vilsonu, tā vietā viņam piespriežot tikai naudas sodu piecu tūkstošu dolāru apmērā, kas ir maksimālais atļautais naudas sods.

Martā Vilsons tika diskvalificēts uz septiņām spēlēm par spēka paņēmienu. Savukārt 2018. gadā Vilsonam tika piespriesta pat 20 spēļu diskvalifikācija, tomēr pēc apelācijas tā tika samazināta līdz 14 spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/tom-wilson...

  -3 [+] [-]

, 2021-05-04 19:59, pirms 3 gadiem
Normāli. Varbūt vajadzēja iedot 1 spēles DSQ, bet principā nekas tāds. Bučnēvičs pats līda pie Vanāčeka un visi ļoti labi zin, ka vārtusargs tiks aizstāvēts. Epizode no Vilsona nebija labākā pret Bučnēviču un visi sodi pamatoti, bet pret Panārinu viss normāli. Panārinam pašam nav pilns prāts. Visu cieņu, ka aizstāv komandas biedru, bet paliec savā svara līgā. Panārina trauma jau radās no čupošanās ne Vilsona darbībām.

     [+] [-]

, 2021-05-04 22:56, pirms 3 gadiem
https://mobile.twitter.com/danteliv...
Parasti skuķi kaujoties rauj aiz matiem.

     [+] [-]

, 2021-05-04 23:24, pirms 3 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Normāli. Varbūt vajadzēja iedot 1 spēles DSQ, bet principā nekas tāds. Bučnēvičs pats līda pie Vanāčeka un visi ļoti labi zin, ka vārtusargs tiks aizstāvēts. Epizode no Vilsona nebija labākā pret Bučnēviču un visi sodi pamatoti, bet pret Panārinu viss normāli. Panārinam pašam nav pilns prāts. Visu cieņu, ka aizstāv komandas biedru, bet paliec savā svara līgā. Panārina trauma jau radās no čupošanās ne Vilsona darbībām.
Iesaku vēlreiz paskatīties epizodi pret Panārinu. Paķert aiz matiem un noraut ar galvu zemē nav viss normāili.