Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Stohs uzvar Somijā un nostiprinās PK kopvērtējuma vadībā

Andrejs Siliņš

Stohs uzvar Somijā un nostiprinās PK kopvērtējuma vadībā
Kamils Stohs
Foto: AFP / Scanpix

LETA. Polijas tramplīnlēcējs Kamils Stohs svētdien Somijā uzvarēja Pasaules kausa posma sacensībās lēcienos no lielā tramplīna, nostiprinoties kopvērtējuma vadībā.

Stohs aizlēca 132,0 un 134,0 metrus tālu, nopelnot 314,2 punktus.

Tikmēr otrais palika vācietis Markuss Eizenbihlers, kurš bija 124,5 un 129,5 metrus tāls, saņemot 286,0 punktus, bet trešo vietu ar 285,9 punktiem ieguva austrietis Štefans Krafts, kurš lēca 124,0 un 128,5 metru tālumā.

Kopvērtējumā Stohs ar 963 punktiem saglabāja vadību. Viņam ar 836 punktiem seko vācietis Rihards Freitags, kurš svētdien palika vien 15.pozīcijā, savukārt trešais ar 768 punktiem ir svētdien astoto vietu guvušais Andrēass Velingers no Vācijas.

Jau vēstīts, ka Stohs Phjončhanas olimpiskajās spēlēs nosargāja pirms četriem gadiem izcīnīto čempiona titulu lēcienos no lielā tramplīna, bet Velingers bija labākais lēcienos no mazā tramplīna, Dienvidkorejā izcīnot arī divas sudraba medaļas.

Līdz Pasaules kausa sezonas beigām tramplīnlēkšanā vēl atlikušas sešas sacensības.

Izmantotie resursi:
LETA