Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Caica un Iecelnieka "Pere leib" atspēlējas un triumfē "Schenker" līgā

Jānis Celmiņš

Caica un Iecelnieka "Pere leib" atspēlējas un triumfē "Schenker" līgā
"Tartu Pere leib" komanda pēc triumfa "Schenker" līgā
Foto: sport.err.ee

„Schenker” volejbola līgas septītā sezona šodien noslēgusies ar divu Latvijas volejbolistu Arta Caica un Laura Iecelnieka pārstāvētās „Tartu Pere leib” komandas uzvaru. Finālmačā Tartu komanda prata atspēlēties no 1:2 un visā mačā triumfēja ar 3:2, gāžot no troņa Tallinas komandu.

Vakar pusfinālos pārsteigumi nenotika „Selver” apspēlēja „TTU” (3:0), bet „Tartu Pere leib” uzveica „Parnu” – 3:0. Jau pirms finālmača varēja paredzēt, ka Tartu izredzes uz uzvaru ir labas, taču par spēles favorītiem vienalga tika uzskatīta pēdējo gadu čempione „Selver” komanda. Jau uzvara pirmajā finālspēles setā 27:25 liecināja, ka Caics, Iecelnieks un Co šovakar ir gatavi kam lielam. Lai gan nākamie divi spēles seti tika zaudēti ar attiecīgi 21:25 un 13:25, „Pere leib” paveica gandrīz neticamo. Demonstrējot kvalitatīvu un pats galvenais daudzveidīgu spēli, Tartu volejbolisti aizsoļoja līdz pat piektajam setam, kurā arī triumfēja, ceturtā un piektā seta rezultāti – 25:17 un 15:13.

Uzvarētāju rindās lielisku maču šovakar aizvadīja Martī Juhkamī, kura kontā 21 punkts. Otrs rezultatīvākais Tartu rindās Kristo Kollo. Laurim Iecelniekam četri punkti, Artim Caicam - trīs. "Selver" rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem Argo Meresārs.

Līdz ar to „Selver” komandas dominance līgā ir noslēgusies, pēc piecus gadus pēc kārtas izcīnītām zelta godalgām, šogad talliniešiem tikai sudrabs. Trešo vietu izcīnīja „Parnu” komanda, kas bronzas spēlē ar 3:2 pieveica „TTU” volejbolistus. Jau ziņots, ka neviens no Latvijas klubiem šosezon līgas labāko četru komandu skaitā iekļūt nespēja…

Gan Igaunijā, gan Latvijā tuvāko nedēļu laikā tiks izspēlētas Nacionālo čempionātu spēles. Pirmie pusfināli Latvijas čempionātā jau nākamajā nedēļas nogalē. Pusfinālos spēkiem mērosies „Poliurs Ozolnieki” un „DU” komandas, kā arī „Lāse-R / Rīga” un „Biolars” volejbolisti.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-04 18:32, pirms 12 gadiem
Jā, Artis šodien ļoti labu maču aizvadīja... Laurim ne tā labākā spēle, bet nu viens ir skaidrs - bez viņa "Tartu Pere leib" komanda sezonas otro pusi nebūtu aizvadījusi tik labi. Lauris savu paveica vakar pusfinālā... Malači, vīri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-03-04 19:54, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Kāds ir Tavs viedoklis, vai šobrīd LAT izlase nepārspētu igauņus?
Ja abas komandas ir labākajos sastāvos, tad tās ir ļoti līdzīgas... Šādās reizes visu izšķir nianses - 50:50!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-03-04 22:33, pirms 12 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: Ja abas komandas ir labākajos sastāvos, tad tās ir ļoti līdzīgas... Šādās reizes visu izšķir nianses - 50:50!
Kur bija Latvijas izlase?Kad Igauni speleleja EURO 2011??un speleja lidzigi ar Eiropas Top izlasem! izniemot Krievijas izlasi!

  +3 [+] [-]

, 2012-03-04 22:42, pirms 12 gadiem
Summary of today`s Final:
Schenkeri liiga võit läks Pere Leivale | Sport...

     [+] [-]

, 2012-03-04 23:06, pirms 12 gadiem
Igozz rakstīja: Kur bija Latvijas izlase?Kad Igauni speleleja EURO 2011??un speleja lidzigi ar Eiropas Top izlasem! izniemot Krievijas izlasi!
šaubu nav, Igaunijas volejbols pēdējos gados gājis uz priekšu platiem soļiem, taču LAT - EST izlašu izredzes savstarpējā mačā ir 50:50. Lai gan pirms spēles favorītu statusā noteikti būtu igauņi, esmu drošs - Latvijas izlase labākajā sastāvā un parādot labāko spēli apspēlētu EST ar 3:0 vai 3:1! Nākamais EČ kvalifikācijas turnīrs Latvijas izlasei būs "būt vai nebūt" turnīrs arī visam Latvijas volejbolam kopumā... Būs lielas uzvaras (lasīt "iekļūšana finālturnīrā"), būs arī volejbols Latvijā, nebūs, tad... būs traki!

  +1 [+] [-]

, 2012-03-05 01:26, pirms 12 gadiem
Tikko no Tallinas.Caics šodien tiešām bija zvērs.Ko vien vērta bija ceturtā seta otrā piespēle(par sitienu to negribās saukt) punkta vērtībā,kad tika izlīdzināts rezultāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja