Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Schenker" līgas finālā "Selver" un "Pere Leib"

"Schenker" līgas finālā "Selver" un "Pere Leib"
Andrejs Baburovs, "Selver"
Foto: etv.ee

Sestdien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā notikušajos "Schenker" volejbola līgas pusfinālos uzvaras izcīnīja vietējā "Selver" un Tartu "Pere Leib", kas pieveica attiecīgi TTU (3:0) un "Parnu VK" (3:0). Līdz ar to finālā viens pret otru tiksies Andrejs Baburovs ("Selver") pret Lauri Iecelnieku un Arti Caicu ("Pere Leib").

Lai gan 2012. gada zelts tiek sadalīts bez Latvijas komandu līdzdalības, latviešu volejbolisti "Final Four" turnīrā spēlē. Pirmajā pusfinālā vakar Arta Caica un Laura Iecelnieka pārstāvētā Tartu "Pere Leib" ar 3:0 (28:26, 25:22, 25:22) uzvarēja "Parnu VK". Iecelnieks kļuva par rezultatīvāko spēlētāju ar 18 gūtajiem punktiem, bet Artis Caics pievienoja piecus.

Finālā "Pere Leib" pretī stāsies pieckārtējā čempione, regulārā turnīra uzvarētāja un galvenā favorīte Tallinas "Selver", kas ar Andreju Baburovu ierindā vakar ar 3:0 (25:22, 29:27, 25:19) pieveica TTU. Baburovs pie punktu guvumiem netika.

Cīņa par trešo vietu šodien sāksies pulksten 13:00, savukārt finālspēles sākums paredzēts 16:00! Spēļu tiešraidēm iespējams sekot šeit: Tipikas.TV - Otseülekanne


, 2012-03-04 13:27, pirms 12 gadiem
Virsrakstā teikts ka Selver un tartu ir finala bet zemākpec rezultātiem ir teikts ka Pernava uzvareeja tartu
Marta Levinska. Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbolistes Sudraba līgas mačā četros setos zaudē Ungārijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Islandē piedzīvoja zaudējumu otrajā Eiropas Sudraba līgas mačā.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".