Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Iecelnieks: "Ideāli, ka "Selver" komanda ir gāzta no troņa!"

Jānis Celmiņš

Iecelnieks: "Ideāli, ka "Selver" komanda ir gāzta no troņa!"
Lauris Iecelnieks
Foto: Jānis Slišāns

„Jāsaka, ka mana spēle bija izanalizēta, izkosta, atkosta, pārkosta un šodien man neklājās viegli. Kēls ir ļoti labs treneris,” pēc triumfā „Schenker” volejbola līgā „Tartu Pere leib” komandas viens no līderiem Lauris Iecelnieks slavēja „Selver” komandas galveno treneri Āvo Kēlu, taču vienlaicīgi pauda gandarījumu, ka Tallinas klubs gāzts no „Schenker” līga troņa.

Jau ziņojām, ka „Schenker” volejbola līgas septītā sezona šodien noslēdzās ar divu Latvijas volejbolistu Arta Caica un Laura Iecelnieka pārstāvētās „Tartu Pere leib” komandas uzvaru. Finālmačā Tartu komanda prata atspēlēties no 1:2 un visā mačā triumfēja ar 3:2, gāžot no troņa Tallinas komandu, kas šajā līgā bija uzvarējusi piecus gadus pēc kārtas.

„Ļoti svarīgi, ka izdevās uzvarēt pirmo spēles setu. Bijām drošā vadībā, taču nedaudz nodrebējām un uzvarējām tikai pašā seta galotnē. Vajadzēja būt daudz pārliecinošākam rezultātam, taču uzvara ir un paliek uzvara. Pirmais sets parādīja, ka šodien varam uzvarēt. Arī turpinājums nebija viegls, bet prieks, ka pratām atspēlēties no 1:2. Mēs ar Arti, iespējams, šodien nenospēlējām to labāko spēli, taču tas nav galvenais. Ideāli, ka „Selver” komanda ir gāzta no troņa. Prieks, ka šodien nspēlēja visa komanda. Vienubrīd bija jāšķaida vienatnē, bet šodien atradās arī citi. „Selver” tomēr ir Eiropas, ja ne pasaules, klases treneris. Jāsaka, ka mana spēle bija izanalizēta, izkosta, atkosta, pārkosta ļoti labi un šodien man neklājās viegli. Kēls ir ļoti labs treneris,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda simboliskajā „Schenker” līgas izlasē iekļautais Lauris Iecelnieks.

„Arī veiksme šodien bija mūsu pusē, dažbrīd mums cauri gāja mistiski sitieni. Manuprāt, par mūsu uzvaru priecājas lielākā daļa komandu pārstāvju. Prieks, ka arī par Caicu, kurš ir ļoti progresējis,” pauda Iecelnieks, paužot nožēlu par „Lāses” neiekļūšanu labāko četru komandu skaitā.

Jāpiebilst, ka „Schenker” līgas simboliskajā sezonas izlasē ticis iekļauts ne tikai Iecelnieks, bet arī Artis Caics. Lauvas ir gandrīz Latvijā!

Bez diviem latviešiem simboliskajā izlasē arī Deniss Sintovs (TTU), Martī Juhkamī (Tartu Pere Leib), Vaido Vīks (TTU), Romets Primagi (Parnu VK) un Asko Esna (Selver Tallinn).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja