Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Mums ir tāda sūdīga tradīcija – pēc labas spēles nākamo sākam ar 0:3"

Rolands Eliņš

Skudra: "Mums ir tāda sūdīga tradīcija – pēc labas spēles nākamo sākam ar 0:3"
Pēteris Skudra. Foto: Dinamo Rīga

KHL kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc zaudējuma bullīšos pret Ufas "Salavat Yulaev" ar 4:5 vēlreiz atzīmēja slikto spēles sākumu, taču izteica atzinību saviem spēlētājiem, ka turpināja spēlēt līdz galam. Tāpat Skudra uzslavēja vārtsarga Jāņa Vora sniegumu.

"Ļoti vājš sākums mūsu izpildījumā. Jāuzteic gan arī pretinieki, Ufas hokejisti ļoti spēcīgi sāka spēli, un, teiksim tā, netikām galā ar šo spiedienu," sacīja Pēteris Skudra. "Paldies vārtsargam, ka noturēja mūs spēlē. Otrajā periodā sākām spēlēt labāk, taču kopumā apmierināti nevaram būt. Jāuzteic vārtsargs Jānis Voris, viņš arī otrajā periodā vairākos svarīgos brīžos atvairīja metienus, kas nedaudz iedrošināja mūsu komandu."

"Pēc tam atkal bija smags trešā perioda sākums, taču šeit man noteikti jānovērtē spēlētāju paveikts, jo spēlēja līdz galam. Nebija nevajadzīgas anarhijas, gaidīja savu izdevību un iemeta. Tikām līdz bullīšiem, tajos savā ziņā arī nepaveicās, divreiz pa vārtu stabiņiem trāpījām. Taču šādā spēlē viens punkts pret tik spēcīgu pretinieku – tas mums nav slikts rezultāts," novērtēja Skudra.

Skudram tika vaicāts, vai vājais spēles sākums saistīts ar to, ka iepriekšējā spēlē pret CSKA tika atstāts tik daudz emociju. "Ziniet, mums ir tāda sūdīga tradīcija. Uzvaram Kazaņu un tad nākamo spēli sākam ar 0:3. Nospēlējam labi pret spēcīgu pretinieku un tad absolūti izgāžam nākamās spēles sākumu," sacīja Skudra. "Tas nepavisam nav noticis pirmoreiz. Ziniet, daudz par to runājam, daudz tam pievēršam uzmanību, taču tāpat tas notiek. Bet vēlreiz uzsvēršu, ka jānovērtē arī tas, cik ātri un spēcīgi maču sāka "Salavat Yulaev" hokejisti."

Preses konferencē piedalījās arī Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Genādijs Stoļarovs, kurš arī atzīmēja neveiksmīgo pirmo periodu, raksturojot to kā nogulētu: "Tas mums dārgi maksāja. Neesam pirmoreiz šādā situācijā. Pēc tam atgriežamies spēlē, taču beigās tāpat nedaudz pietrūka." Stoļarovs norādīja, ka uz spēli bija jāveic garš lidojums un pirms tā radās aizkavēšanās saistībā ar Covid-19 testiem, tāpēc arī pirmais periods sanāca tikai kā ieskriešanās.

     [+] [-]

, 2021-02-04 20:38, pirms 3 gadiem
kā jau mazohisti...

  +3 [+] [-]

, 2021-02-04 20:46, pirms 3 gadiem
Mums ir tāda sūdīga tradīcija - hokejā dabūt pa d***u!

  +1 [+] [-]

, 2021-02-04 21:05, pirms 3 gadiem
viss OK, tiek iespēlēti dažādi un jaunāki kadri, Bobs un Ābols gan jau noslīpēs

  -1 [+] [-]

, 2021-02-04 21:10, pirms 3 gadiem
Mums ir tāda sūdīga tradīcija līst krievam pakaļā !

  +2 [+] [-]

, 2021-02-04 22:19, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: viss OK, tiek iespēlēti dažādi un jaunāki kadri, Bobs un Ābols gan jau noslīpēs
Bārtuli ar slīpēs vai izpederēs uzreiz nesākoties nometnei?

  +1 [+] [-]

, 2021-02-04 22:19, pirms 3 gadiem
Sūdīga tradīcija ir kāpt vairākas reizes uz viena un tā paša grābekļa.
Nevar saskatīt arī gudru trenera(u) darbu pie rezultāta, kad komanda ir vadībā ar rezultātu 3:1, beigās zaudējot spēli.

     [+] [-]

, 2021-02-04 22:21, pirms 3 gadiem
Skudra ir viena varen sūdīga tradīcija

     [+] [-]

, 2021-02-04 22:26, pirms 3 gadiem
Nez kā šis to sacīja savā krievu valodā ? Govņanaja, ģermovaja vai sranaja traģicija ? Varbūt kāds noskatījās PPK, man krieviski riebj...

     [+] [-]

, 2021-02-05 08:13, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: Nez kā šis to sacīja savā krievu valodā ? Govņanaja, ģermovaja vai sranaja traģicija ? Varbūt kāds noskatījās PPK, man krieviski riebj...
Tev riebj krieviski, teksto kā ģerevņas krievu valodas skolotājs!!!!!!!!!!!