Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" treneris Parhomenko: "Bez gūtiem vārtiem uzvarēt nav iespējams"

Agris Suveizda

"Dinamo" treneris Parhomenko: "Bez gūtiem vārtiem uzvarēt nav iespējams"
Dmitrijs Parhomenko. Foto: hcbarys.kz

Kontinentālās hokeja līgas pastarīte Rīgas "Dinamo", kurai jāiztiek bez lēruma vadošo spēlētāju un arī treneru, ar zaudējumu Nursultanas "Barys" (0:3) pabeidza četru maču izbraukumu un mājas spēļu sēriju uzsāks sestdien pret Ņižņekamskas "Neftekhimik".

Rīgas "Dinamo" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Dmitrijs Parhomenko: "Vienādos sastāvos spēlējām labi, bet atkal pieļāvām kļūdas spēlē četri pret pieciem un ielaidām nevajadzīgus vārtus vairākumā. Ļoti vāja savu momentu realizācija. Neiemetot vārtus, uzvarēt nav iespējams."

Nursultanas "Barys" galvenais treneris Jurijs Mihailis: "Mums izdevās labs pirmais periods, ja neskaita divas epizodes, kurās Ortio mūs izglāba. Paldies komandai par šo spēli, par pašatdevi. Lieliski nospēlējām viduszonā, lai arī pretiniekiem bija dažas iespējas, bet trešajā periodā progresējām un pretiniekiem praktiski nebija momentu. Apsveicu Ortio ar sauso spēli, bet visu komandu vēlos apsveikt un pateikties par pašatdevi un tiekšanos pēc uzvaras."

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Jevgeņijs Gračovs: "Grūti kaut ko komentēt. Izbraukums beidzās tieši tāpat, kā tas iesākās. Pagaidām grūti mūsu spēlē izcelt kaut ko pozitīvu, un mūs gaida ļoti daudz darāmā."

  +3 [+] [-]

, 2020-11-03 20:00, pirms 3 gadiem
Galvenā trenera pienākumu izpildītājs ar šo interviju ir izrādījis izcilu kompetenci. Vai nav laiks paaugstinājumam? Kā teiktu Einšteins - zaudējuma iemesls ir rodams relativitātes teorijā: nulle iemestu vārtu ir relatīvi maz, bet trīs ielaisti ir relatīvi daudz.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-03 20:28, pirms 3 gadiem
Visa starpība starp šīm komandām - vienai bija vārtsargs, kurš izglāba savu komandu 3-4 reizes, bet otrai vārtsargs ielaida visu, ko varēja ielaist.

     [+] [-]

, 2020-11-04 09:50, pirms 3 gadiem
Nu kad komanda bija izolēta mēs zaudējām bez ielaistiem vārtiem 😬