Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Janičenoks: "Mums vajadzīgs pozitīvi nekaunīgs noskaņojums"

Jānis Pārums

Janičenoks: "Mums vajadzīgs pozitīvi nekaunīgs noskaņojums"
Kristaps Janičenoks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases basketbolists Kristaps Janičenoks pirms gaidāmā Eiropas čempionāta intervijā "Sporta Avīzei" atzinis, ka grib katrā spēlē grib nocīnīties ar simts procentu atdevi un tā, lai viņa sirdsapziņa pēc čempionāta būtu tīra.

"Pārliecībai vienkārši ir jābūt. Arī tad, ja ir kādas mikrotraumas vai nav sasniegta visoptimālākā forma – vismaz domām un pārliecībai jābūt tādai, ka šādiem sīkumiem nav nozīmes, manu spēli tie neietekmēs un šobrīd man jābūt savā labākajā gatavībā, jo citādi gluži vienkārši nedrīkst," norādīja Janičenoks.

"Man ir [mērķis], un tas pat nav klusais – mans mērķis ir katrā spēlē nocīnīties ar simts procentiem. Ja tas būs izdarīts, mans un noteikti arī visas komandas mērķis būs sasniegts neatkarīgi no rezultāta. Mēs varam tik, cik mēs varam, taču pēc mača jābūt tīrai sirdsapziņai," uzsvēra basketbolists. "Jāsaprot, ka mums visiem divpadsmit ir viens mērķis, mums savā starpā nav ko dalīt, un ka tikai ar kopīgām pūlēm mēs varam kaut ko sasniegt. Tas atkal ir jautājums par tiem ego, kas jānoliek malā, jo nacionālajā izlasē tiem nav vietas. Pozitīvi nekaunīgs noskaņojums – tas ir tas, kas mums vajadzīgs. Lietuvisks."

"Man patika, kā pirmajā sapulcē pateica treneris Bagatskis: tagad visiem, kas jūs te sēžat, izlases formās saģērbti, savs ego jānoliek malā un jādomā tikai un vienīgi par komandu. Tikai un vienīgi par uzvaru. Es to tā arī pieņēmu un neskatos, kas ir kas. Protams, komandai ir vajadzīga spēlētāju savstarpējā "ķīmija", un izlasē tās šobrīd simtprocentīgi nav, taču mēs visi darām visu iespējamo, lai to vēl tomēr paspētu panākt," piebilda Janičenoks.

Pilnu interviju lasiet šeit: Janičenoks: "Bukmeikeriem neticu..."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja