Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Metjūzam hat-trick, Toronto iemet astoņus pret "Avalanche"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Metjūzam hat-trick, Toronto iemet astoņus pret "Avalanche"
Ostons Metjūzs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadībā turpina atrasties Toronto "Maple Leafs", kas savā laukumā ar 8:3 sakāva Kolorado "Avalanche".

• Ceturto reizi NHL karjerā ar hat-trick izcēlās Toronto "Maple Leafs" vadošais centrs Ostons Metjūzs. Viņš ar vārtiem izcēlies jau četrās spēlēs pēc kārtas, bet Toronto izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas.

• Ar 24 mačos sakrātajiem 35 punktiem "Maple Leafs" ieņem pirmo vietu kopvērtējumā. Ar 33 punktiem seko citas komandas no Austrumu konferences – Floridas "Panthers" un Vašingtonas "Capitals".

• Atgriežoties pēc savainojuma, ar divām piespēlēm izcēlās Kolorado "Avalanche" līderis Neitans Makinons. Savukārt Nazems Kadri guva savus 200. vārtus karjerā. Iepriekš viņš pārstāvēja tieši "Maple Leafs", tās rindās gūstot 161 no 200 vārtiem.

• "Avalanche" rezerves vārtsarga lomu ieņēma students Džets Aleksanders, jo vēl pirms mača savainojumā iedzīvojās plānotais pirmais numurs Dārsijs Kempers. Viņa vietā stājās Jūnass Jūhansons, bet Toronto Universitātes students maču vēroja no rezervistu soliņa.

• Septīto zaudējumu pēc kārtas cietusi Filadelfijas "Flyers", kas viesos ar 1:4 piekāpās Ņujorkas "Rangers". Igors Šestjorkins atvairīja 33 no 34 metieniem.

• Gūstot četrus vārtus otrā perioda laikā, Anaheimas "Ducks" savā laukumā ar 6:5 pārspēja Lasvegasas "Golden Knights". Gan Trevors Zīgress, gan Sonijs Milano uzvaru kaldināja ar trim piespēlēm.

NHL regulārā sezona, 2. decembris

SpēleRez.SpēleRez.
Rangers - Flyers4:1Maple Leafs - Avalanche8:3
Senators - Canucks2:6Red Wings - Kraken4:3 PM
Ducks - Golden Knights6:5Oilers - Penguins5:2

     [+] [-]

, 2021-12-02 16:19, pirms 2 gadiem
Matthews kārtējo reizi pierāda, ka ir labākais uzbrucējs pasaulē.

     [+] [-]

, 2021-12-02 17:58, pirms 2 gadiem
Trakā Zigrīda rakstīja: Matthews kārtējo reizi pierāda, ka ir labākais uzbrucējs pasaulē.
Nu jū