Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keina "hat-trick" sniedz Čikāgai pirmo uzvaru sezonā, Draizaitlam 2+2 Edmontonā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Keina "hat-trick" sniedz Čikāgai pirmo uzvaru sezonā, Draizaitlam 2+2 Edmontonā
Patriks Keins svin vārtu guvumu. Foto: Charles Rex Arbogast/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar "hat-trick" izcēlies eksplozīvais amerikāņu uzbrucējs Patriks Keins, kurš kaldināja Čikāgas "Blackhawks" pirmo panākumu aizvadītajās desmit sezonas spēlēs, čikāgiešiem ar 5:1 sagraujot Otavas "Senators".

# Keins trīs vārtus iemeta 25 minūšu laikā, otrā un trešā periodu gaitā palielinot "Blackhawks" pārsvaru no 1:0 līdz 5:1. Pārējās divas reizes Čikāgas kluba labā rezultatīvus raidījumus izdarīja kanādietis Brendons Heigels, vienā no viņa vārtu guvumiem Keinam arī asistējot. Jāmin, ka 29 metienus šonakt atvairīja "Blackhawks" vārtsargs Marks-Andrē Flerī.

# 32 gadus vecais Keins ar 408 vārtu guvumiem karjerā "Blackhawks" organizācijas visu laiku labāko snaiperu sarakstā apsteidza Stīvu Lārmeru (406 vārti), pakāpjoties uz trešo vietu un atpaliekot tikai no leģendārajiem Bobija Halla (604) un Stena Mikitas (541). Arī rezultativitātes punktu listē Keins (1097 punkti) pacēlies uz trešo pozīciju. Par Keinu rezultatīvāki bijuši jau minētie Mikita (1467) un Halls (1153).

# Līgas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī komandas biedru Konoru Makdeividu panāca Leons Draizaitls, vācietim ar diviem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm ļaujot Edmontonas "Oilers" visnotaļ droši ar 5:2 sakaut jaunpienācēju Sietlas "Kraken".

# Draizaitla un Makdeivida rēķinā sezonas ievadā ir pa 17 (7+10) punktiem, "Oilers" vienībai ar astoņās cīņās svinētām septiņām uzvarām ieuvusi Rietumu konferences kopvērtējuma līderes godu, kamēr "Kraken" debijas čempionātu iesākusi ar trim panākumiem desmit mačos.

NHL spēles 2. novembrī

KomandasRezultāts
Lightning - Capitals3:2
Blackhawks - Senators5:1
Oilers - Kraken5:2

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja