Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" pussargs Nočerīno: "Vēl neesam miruši"

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

"Milan" pussargs Nočerīno: "Vēl neesam miruši"
Antonio Nočerīno
Foto: AFP/Scanpix

"Milan" pussargs Antonio Nočerīno uzskata, ka kritiķi nenovērtē komandas potenciālu. Nesaskaņas klubā ir pamanītas starp galveno treneri Misimiljāno Alegri un viceprezidentu Adriāno Galjani. Pats Alegri neredz problēmu un dod priekšroku koncentrēties nākamajām spēlēm. Kamēr savainojumu ieguvis "Milan" pussargs Kevinss Prinss Boatengs.

Rossoneri saņēma kārtīgu kritikas devu pēc zaudējuma sezonas atklāšanas spēlē pret "Sampdoria" vienību 1-0, bet vakarnakt komanda pateicoties Pacīni hattrick uzvarēja "Bologna" ar rezultātu 3-1. Pats Nočerīno apsveic Pacīni, kā arī nosoda kritiķus par komandas zemo vērtējumu cīņā par titulu. "Galvenais bija uzvarēt. Es vēl joprojām atceros spēlēs kā šī, kuras mēs pagājušajā sezonā zaudējām vai arī nospēlējām neizšķirti. Tas ir pozitīvi vinnēt pat tad, ja ir ļoti grūti. Nedomājiet, ka mēs esam miruši, jo tā būtu liela kļūda. Tai pašā laikā mums pašiem nevajadzētu skriet sev pa priekšu, mēs vēl neesam uzvarējuši līgu vienā naktī. Mēs noteikti kļūsim spēcīgāki ar katru nākamo spēli," izteicies pats pussargs.

Nesaskaņas starp "Milan" galveno treneri un viceprezidentu izvērtās, kad treneris izteicies, ka cīnīsies par iekļūšanu līgas labāko trijniekā, neskatoties uz Galjani apgalvojumu, ka sastāvam jāmērķē uz Scudetto. "Starp mani un Galjani nav problēmu. Mēs runājam desmitiem reižu dienā gan ar viņu, gan ar prezidentu Silvio Berluskoni. Viņš teica, ka sastāvam jācīnās par titulu, bet tas nav atšķirīgs no tā, ko es minēju, ka komandai jābūt labāko trijniekā," apgalvo Alegri.

Savukārt savi izteikumi pēc vakardienas spēlēs bija arī "Bologna" galvenajam trenerim Stefāno Pjoli: "Mēs nebijām pelnījuši šādi zaudēt (3-1). Mēs samaksājām par savām kļūdām gan pie vieniem, gan pie otriem vārtiem. Otrajā puslaikā tieši mums vajadzēja izvirzīties vadībā, bet diemžēl tas nenotika. Puiši atdeva sevi visu un nebija pelnījuši tādu sakāvi pēc šāda snieguma. Mēs zinājām, ka nedrīkstam pieļaut kļūdas pret tādu komandu kā "Milan", bet veiksme nebija mūsu pusē."

"Milan" pussargam Kevinam Prinsam Boatengam būs jāveic operācija lauztajai labās rokas delnas locītavai. Uztraukušos fanus viņš mierināja, ka jau drīz būs atpakaļ. Ganietis izmantos divu nedēļu pārtraukumu, kuru laikā tiks aizvadītas valstu izlašu spēles, lai saārstētu savainojumu. "Man viss būs kartībā, paldies visiem par atbalstu," pussargs raksta savā Twittera kontā.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja