Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Fināls pārceļas uz Ogri: "Kurbads" un "Liepāja" dodas pēc vadības 2-1

Rolands Eliņš

Fināls pārceļas uz Ogri: "Kurbads" un "Liepāja" dodas pēc vadības 2-1
Foto: HK Kurbads

Latvijas hokeja Virslīgas finālā šovakar 17:00 Ogrē tiks aizvadīta trešā spēle, kur „Kurbads” un „Liepāja” mēģinās izvirzīties vadībā sērijā.

Pirmajās divās finālsērijas spēlēs Liepājā katra komanda izcīnīja pa uzvarai, kas atstāja sērijā līdzsvaru, taču mājas spēļu priekšrocības nodeva „Kurbada” rīcībā. „Kurbads” turklāt nebija tālu arī no 2-0 sērijā, jo iepriekšējā spēle draudēja nonākt papildlaikā, taču 41 sekundi pirms mača beigām Māris Diļevka tomēr izrāva „Liepājas” uzvaru.

Diļevka regulāro sezonu noslēdza ar Virslīgas rezultatīvākā spēlētāja godu, 30 spēlēs savācot 54 punktus, bet izslēgšanas spēļu turnīrā bijis daudz pieticīgāks un pagaidām guvis tikai divus punktus (1+1). Savukārt „Kurbada” sastāvā joprojām ļoti rezultatīvs ir Aleksandrs Macijevskis, kurš divās spēlēs pret „Liepāju” paspējis savākt četrus punktus (1+3), kamēr Jurim Štālam ir divi vārti.

Ne „Kurbads”, ne „Liepāja” vēl ne reizi nav kļuvuši par Latvijas čempioniem, tiesa, Liepājas pilsētai vairākus titulus sagādāja „Liepājas Metalurgs” vienība. Pašreizējā veidolā „Liepāja” Virslīgā startē tikai otro gadu un iepriekšējā sezonā ieguva bronzu, kamēr „Kurbads” piedalās savā trešajā sezonā un mēģina lauzt iepriekš uzņemto „sudraba kursu”, kad abos iepriekšējos pavasaros nācās zaudēt finālā.

Finālsērijas trešās spēles sākums paredzēts 17:00, tās tiešraide būs pieejama TV kanālā LTV7.

Savukārt jau 13:00 „Volvo SC” hallē turpināsies bronzas sērija starp „Prizmu” un pagājušā gada čempioni „Mogo”. Arī tur sērijā pagaidām neizšķirts 1-1, kas gan ir pārsteidzošāks rezultāts nekā finālā. „Mogo” regulārajā sezonā bija krietni pārāka, kamēr „Prizma” to noslēdza tikai piektajā vietā, taču bronzas sērijas otrajā spēlē „Prizma” uzvarēja ar 2:0, teicami vārtos darbojoties Edgaram Lūsiņam.

Tā bija pirmā spēle Virslīgā šosezon, kurā „Mogo” neprata gūt vārtus, un otrā šosezon kopumā. „Mogo” novembrī palika sausā arī Kontinentālā kausa spēlē pret Itālijas „Asiago”.

Bronzas sērija norisināsies līdz trim uzvarām, un gan tajā, gan finālsērijā nākamās spēles paredzētas rīt. 17:00 turpināsies cīņa par finālu, bet 19:00 „Prizma” un „Mogo” varbūt noskaidros bronzas ieguvēju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  +1 [+] [-]

, 2016-04-02 10:24, pirms 8 gadiem
Sieviešu izlases galvenais treneris Macijevskis nav aizbraucis ar izlasi uz PČ, tas liels pluss Kurbadam...

     [+] [-]

, 2016-04-02 12:27, pirms 8 gadiem
Mogo spēli arī varēs kaut kur redzēt?

  -3 [+] [-]

, 2016-04-02 13:06, pirms 8 gadiem
Jānpoer tas putinlīgas fāmklubs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-02 13:25, pirms 8 gadiem
18.00 spēlē Liepājas FK. Nevarēja kaut kā labāk saorganizēt vieni vai otri, lai nepārklājas abas šīs spēles?

     [+] [-]

, 2016-04-02 13:27, pirms 8 gadiem
arhivs X rakstīja: Nomierinies kepka!
Tu protams ar savu "kepkošanu" esi ļoti asprātīgs, bet nevērsies pie manis, ej pie tiem hulijiem un citiem sava iq puņķainajiem, tie tevi sapratīs, varbūt pat kāds pasmiesies par taviem "kepku" un "pudeļlasītāju" joku izstrādājumiem.

     [+] [-]

, 2016-04-02 13:28, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: 18.00 spēlē Liepājas FK. Nevarēja kaut kā labāk saorganizēt vieni vai otri, lai nepārklājas abas šīs spēles?
Brauc uz Ogri un pofig kas notiek 18. Futbols tak tiko sācies, sezona priekšā, hoķī fināls

     [+] [-]

, 2016-04-02 13:42, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Brauc uz Ogri un pofig kas notiek 18. Futbols tak tiko sācies, sezona priekšā, hoķī fināls
Man šodien uzspiesta kultūras programma, tā ka vispār neko neredzēšu. Bet Funi derētu iesēdināt električkā kopā ar upeņu balzama pudeli, lai apskatās kā izskatās mūsu hokejs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-04-02 13:47, pirms 8 gadiem
Arhīv, tu esi īsts Liepājas kauna traips. Tu uz Zviedriju brīvprātīgi aizbrauci vai tevi ar mietiem no pilsētas padzina?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-02 14:02, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Arhīv, tu esi īsts Liepājas kauna traips. Tu uz Zviedriju brīvprātīgi aizbrauci vai tevi ar mietiem no pilsētas padzina?
Te lasot vislielākos troļļus, lai kādu purgu šie nenestu, tomēr viņos katrā kaut kad izstarojas kāda interese par sportu. Arhīvs ir vienīgais šis sporta lapas lietotājs, kuram nav ne intereses, ne viedokļa par sportu, visi komantāri ir citu lietotāju vai to viedokļa aplipināšana ar sarkastiskām replikām vai "joku" mēģinājumi no sērijas "kurā palātā esi".
Tas laikam viņam kaut kāds fetiš

  +1 [+] [-]

, 2016-04-02 14:04, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Te lasot vislielākos troļļus, lai kādu purgu šie nenestu, tomēr viņos katrā kaut kad izstarojas kāda interese par sportu. Arhīvs ir vienīgais šis sporta lapas lietotājs, kuram nav ne intereses, ne viedokļa par sportu, visi komantāri ir citu lietotāju vai to viedokļa aplipināšana ar sarkastiskām replikām vai "joku" mēģinājumi no sērijas "kurā palātā esi".
Tas laikam viņam kaut kāds fetiš
Taisni tā, to es arī sen jau saku. Viņa firmas zīme- īsi dzēlieni. Pēcāk jau nolaidās līdz pudelēm un Maxima krāvējiem.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-02 14:09, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Taisni tā, to es arī sen jau saku. Viņa firmas zīme- īsi dzēlieni. Pēcāk jau nolaidās līdz pudelēm un Maxima krāvējiem.
Ja par iepriekšējo komentu "vilciens un balzāms" - cik sapratu mūsu skolotājs pat RD spēles klātienē apmeklē ļoti reti, labi ja 1-2 sezonā, tā ka par LAČ ir pilnīgs bezcers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-04-02 14:13, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Ja par iepriekšējo komentu "vilciens un balzāms" - cik sapratu mūsu skolotājs pat RD spēles klātienē apmeklē ļoti reti, labi ja 1-2 sezonā, tā ka par LAČ ir pilnīgs bezcers
Caur teļuku ir latviskāka gaisotne, blakus uz dīvāna nesēž Saša un Vaņa. Viņš, pieļauju, dala A-burta viedokli, ka LČ ir nekčomnijs un nafig nav vajadzīgs. Ja ar burtu viss ir skaidrs, cilvēks ir ar savu psihopātisku redzējumu un neko neliekuļo, tad Funs ir ļoti pretrunīgs eksemplārs.

     [+] [-]

, 2016-04-02 14:17, pirms 8 gadiem
arhivs X rakstīja: Kā tad! Tavs stulbais uzbrauciens- "Jānpoer tas putinlīgas fāmklubs!" neapšaubāmi liecina par padziļinātu interesi par sportu. Tu pats kādreiz pavērtē savus izteicienus?
Jā pavērtēju. Savā komentārā es izsacīju atbalstu Kurbadam un nedaudz "noheitoju" Liepāju. Neko nepareizi nepateicu, putina Krievijā viss ir putina, pat hokeja līga, tajā spēlē RD un Liepāja ir tās fārmklubs. Bet kopumā man Liepāja, tās hokeja sistēma u.t.t. simpatizē. Bet tāpēc jau nav jābaidās skatīties acīs patiesiem faktiem. Tev gan ir problēmas ar skatīšanos acīs patiesībai

  -1 [+] [-]

, 2016-04-02 14:18, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Caur teļuku ir latviskāka gaisotne, blakus uz dīvāna nesēž Saša un Vaņa. Viņš, pieļauju, dala A-burta viedokli, ka LČ ir nekčomnijs un nafig nav vajadzīgs. Ja ar burtu viss ir skaidrs, cilvēks ir ar savu psihopātisku redzējumu un neko neliekuļo, tad Funs ir ļoti pretrunīgs eksemplārs.
Burts gan vēlas apmeklēt LAČ, tik cik saprotu neuzspēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-02 14:24, pirms 8 gadiem
Es tur būšu! #Liepaja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-02 14:29, pirms 8 gadiem
arhivs X rakstīja: Protams, ka nav. Bet neesmu nekāds lohs, pastalnieks, kuram visur rēgojas Putins un Krievija.
Krievija nekur nerēgojas un Putins ir īsts, nevis pasaku tēls.
Bet ne par to ir stāsts. Sporta līdzjutēji mēdz vilkt uz zoba, heitot u.t.t. pretinieku komandas, to vēsturi, kādu statusu, kādi spēlētāju - dajebko par ko var pakacinat otras komandas līdzjutējus, dažreiz pat faktus pievelkot "aiz matiem". Nekā personiska, tā notiek visa pasaulē. Bet te jau parādās iepriekšminētais, ka tu neesi sporta līdzjutējs, bet gan prasts trollēns kam ši ir platforma nozākāt citus lietotājus, ne vārda par sportu
p.s. pastalnieks neesi, bet lohs gan. šī piebilde gan nav saistīta ar sportu, čista personisks viedoklis

     [+] [-]

, 2016-04-02 14:35, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Burts gan vēlas apmeklēt LAČ, tik cik saprotu neuzspēs
Ir plāns. Uz nākamās seonas Zemgales spēli. Vēl tik Volx jāizmakšķerē un tad jau varētu mēģināt izdzert visus Jelgavas bārus.

     [+] [-]

, 2016-04-02 14:57, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Ir plāns. Uz nākamās seonas Zemgales spēli. Vēl tik Volx jāizmakšķerē un tad jau varētu mēģināt izdzert visus Jelgavas bārus.
Vilku tu nedabusi, Burts gan pieteiksies

     [+] [-]

, 2016-04-02 15:00, pirms 8 gadiem
Jā, Burts arī par Volku šaubījās.

     [+] [-]

, 2016-04-02 15:52, pirms 8 gadiem
arhivs X rakstīja: Ivars ar savu "branžu" aizdzina?
P.S. Nevis kauna traips bet patriots
Jā, tagad izrādās, ka tie kuri devušies ekonomisko bēgļu gaitās ir vislielākie Latvijas , vai šajā gadījumā Liepājas, patrioti.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-02 15:59, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: 18.00 spēlē Liepājas FK. Nevarēja kaut kā labāk saorganizēt vieni vai otri, lai nepārklājas abas šīs spēles?
Hm, vai tad kaut kas mainījies? Cik zinu,tad FKL spēlēs tikai pirmdien?
FK "Liepāja" izbraukumā cīnīsies ar...

     [+] [-]

, 2016-04-02 16:27, pirms 8 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Hm, vai tad kaut kas mainījies? Cik zinu,tad FKL spēlēs tikai pirmdien?
http://www.liepajniekiem.lv/sports/futbols/virsliga/fk-liepaja-izbraukuma-cinisies-ar-fk-jelgava-183161
Pardon, galīgi sajuka pātari. Bet jo labāk, spēli varēšu noskatīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja