Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Parizē pēc 39 spēļu izlaišanas atgriezīsies "Wild" sastāvā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Parizē pēc 39 spēļu izlaišanas atgriezīsies "Wild" sastāvā
Zaks Parizē
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Minesotas "Wild" nākamajā spēlē talkā nāks uzbrucējs Zaks Parizē, kurš sezonas pirmās 39 spēles izlaida muguras savainojuma dēļ.

Pēc pirmdien aizvadītā treniņa Zaks Parizē atklāja, ka no mediķiem saņēmis zaļo gaismu un laukumā gatavojas atgriezties otrdienas spēlē pret Floridas "Panthers". Sagaidāms, ka uzbrucējs slidos vienā virknējumā ar Čārliju Koilu un Krisu Stjuartu. Pirms tam Parizē aizvadīja vienu maču fārmklubā Amerikas Hokeja līgā, lai ātrāk nonāktu optimālajā fiziskajā formā.

Parizē 24. oktobrī gūlās zem skalpeļa, un viņam tika veikta muguras operācija. Muguras savainojums radīja sāpes ne tikai muguras apvidū, bet arī kājās, un ar problēmām uzbrucējs cīnījās ilgāku laiku. Slidot viņš atsāka novembra pašas beigās, bet ar Minesotas "Wild" pirmo treniņu aizvadīja 14. decembrī.

Pagājušajā sezonā Parizē, kurš Minesotas "Wild" pārstāv kopš 2012. gada, bet pirms tam spēlēja Ņūdžersijas "Devils" rindās, kopā ar komandu sasniedzot arī Stenlija kausa finālu, piedalījās 69 spēlēs un tika pie 42 punktiem. Vēl pirms tam 70 mačos Parizē ieguva 53 punktus.

2010. gadā viņš kopā ar ASV izlasi izcīnīja olimpisko sudrabu, ar sešos mačos sakrātajiem astoņiem punktiem kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju. Savukārt 2014. gada olimpiskajās spēlēs Parizē bija amerikāņu kapteinis.

Izmantotie resursi:
Minnesota Wild clear Zach Parise to make...

     [+] [-]

, 2018-01-02 20:57, pirms 6 gadiem
ja to es redzeju ka vins ferma speleja flashscore sekoju lidzi un skatos opa vins tur.. tada nesaprasana uzreiz bet redz ka tomer.

     [+] [-]

, 2018-01-03 02:14, pirms 6 gadiem
Es sākumā domāju, ka Parīzē notiks NHL spēles ar atgriešānos, bet izrādās, ka tāds uzvārds arī pastāv.

     [+] [-]

, 2018-01-04 01:47, pirms 6 gadiem
mareks_radevics_1715471712036154 rakstīja: Es sākumā domāju, ka Parīzē notiks NHL spēles ar atgriešānos, bet izrādās, ka tāds uzvārds arī pastāv.
kas tu par hokeja fanu, ka nezini Zach Parise?