Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hincam pirmais hat-trick, "Panthers", "Kings" un "Blues" izglābjas no minus trīs

Agris Suveizda

Hincam pirmais hat-trick, "Panthers", "Kings" un "Blues" izglābjas no minus trīs
Rope Hincs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvaras tika arī Detroitas "Red Wings", Floridas "Panthers", Minesotas "Wild", Sentluisas "Blues", Dalasas "Stars" un Anaheimas "Ducks".

• Dramatisku uzvaru svinēja Floridas "Panthers", kas pirms izšķirošās trešdaļas piekāpās ar 1:4, taču trešajā periodā guva četrus vārtus un 14,4 sekundes līdz pamatlaika beigām izrāva panākumu pār Vašingtonas "Capitals" (5:4). Florida iemeta mazākumā un divreiz vairākumā, izšķirošo vairākumu realizējot Semam Rainhārtam. Ar trim rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju rindās izcēlās Žonatans Iberdo un Ērons Ekblads. Viesu līderis Aleksandrs Ovečkins palika sausā.

• Pēdējā trešdaļā no 0:3 izglābās arī Losandželosas "Kings", kas perioda sākumā ielaida divus vārtus 29 sekunžu intervālā (1:4), bet spēles 56. minūtē guva divus vārtus 26 sekundēs un nopelnīja punktu pret Anaheimas "Ducks" (4:5 pēcspēles metienos). Trīs vārtu pārsvaru izlaida arī Stenlija kausa īpašniece Tampabejas "Lightning", kas bez līderiem Ņikitas Kučerova un Breidena Pointa jau pirmajā trešdaļā ieguva 3:0, tomēr bullīšos ar 3:4 zaudēja Sentluisas "Blues".

• Ar pirmo hat-trick karjerā izcēlās somu uzbrucējs Rope Hincs, kurš kaldināja Dalasas "Stars" panākumu pār Karolīnas "Hurricanes" (4:1), kas pretiniekus nomētāja ar 40:17. Džo Pavelskim vārti, divas rezultatīvas piespēles un pozitīva lietderība +4.

• Lielu metienu pārsvaru neizmantoja arī Bostonas "Bruins", kas bez diskvalificētā līdera Breda Maršāna un galvenā trenera Brūsa Kesidija, kurš spēli izlaida Covid-19 protokola dēļ, ar 1:2 piekāpās Detroitas "Red Wings", kurai tā bija trešā uzvara pēc kārtas. Savukārt ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Minesotas "Wild", kas, pateicoties Džordana Grīnveja 1+2, pārspēja Arizonas "Coyotes" (5:2).

• Covid-19 dēļ otro spēli pēc kārtas neaizvadīja Ņujorkas "Islanders", kurai nācās pārcelt derbiju pret "Rangers" un arī izbraukuma spēli Filadelfijā. Nākamais mačs kalendārā ir parīt pret Rūdolfa Balcera Sanhosē "Sharks".

NHL rezultāti

SpēleRez.
Bruins – Red Wings1:2
Panthers – Capitals5:4
Devils - Sharks2:5
Flyers – Islanderspārcelta
Wild – Coyotes5:2
Predators - Blue Jackets6:0
Blues – Lightning4:3 PM
Stars – Hurricanes4:1
Kings – Ducks4:5 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2021-12-01 09:06, pirms 2 gadiem
Panters episka spēle!Uzbrukums jau nu iespaidīgs!