Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Korpisalo atvaira 36 metienus, Vorāčeks ar bullīti nodrošina ''Blue Jackets'' uzvaru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Korpisalo atvaira 36 metienus, Vorāčeks ar bullīti nodrošina ''Blue Jackets'' uzvaru
Jonass Korpisalo. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Svētdien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piekto uzvaru astoņās spēlēs svinēja Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas pēcspēles soda metienos ar 4:3 apspēlēja Ņūdžersijas ''Devils''. Jonass Korpisalo atvairīja 36 metienus un visus trīs pēcspēles metienus, bet vienīgo bullīti realizēja Jakubs Vorāčeks.

# Jonass Korpisalo atvairīja 36 Ņūdžersijas ''Devils'' izdarītos metienus, kā arī trīs pēcspēles metienus, bet Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' šīs nakts pretinieci uzvarēja ar 4:3. Ar izcīnīto panākumu Korpisalo uzlabojis sezonas statistiku, šobrīd vidēji spēlē atvairot 91.3 % metienu un ielaižot 3.26 ripas.

# Par spēles galveno uzvaras kaldinātāju kļuva vasarā iemainītais Jakubs Vorāčeks, kurš atdeva divas rezultatīvas piespēles, kā arī realizēja vienīgo pēcspēles soda metienu, kurš nodrošināja ''Blue Jackets'' uzvaru. Vorāčeks joprojām sezonas sākumā nav guvis nevienus vārtus, taču ir izdarījis septiņas rezultatīvas piespēles partneriem.

# Rezultatīvi sezonu turpina arī divi citi ''Blue Jackets'' uzbrukuma līderi. Patriks Laine guva savus sezonas trešos vārtus, kurus papildināja ar vienu rezultatīvu piespēli, kamēr Olivers Bjorkstrans guva sezonas ceturtos vārtus. Līdz šim sezonas ievadā Laine sakrājis jau astoņus rezultativitātes punktus, kamēr Bjorkstrans desmit.

# Trešo periodu ''Blue Jackets'' iesāka, esot iedzinējos ar 2:3. Izlīdzinājumu Kolumbusa prata panākt tikai piecas minūtes līdz pamatlaika beigām. ''Devils'' šis bija sezonas trešais zaudējums un pirmais pēcspēles metienos.

# Ar desmit punktiem pēc astoņām spēlēm ''Blue Jackets'' ir sestie Austrumu konferencē. Nākamo spēli Merzļikina komanda aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad viesos spēkosies pret Kolorado ''Avalanche''.