Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Zabusovs pēc smagā zaudējuma: "Spēlējām briesmīgi"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Zabusovs pēc smagā zaudējuma: "Spēlējām briesmīgi"
Dmitrijs Parhomenko darbībā uz rezervistu soliņa. Patriks Zabusovs (nr. 98) klausās. Foto: dinamoriga.lv

Rīgas ''Dinamo'' komanda piedzīvojusi kārtējo neveiksmi KHL regulārajā čempionātā, ar 2:7 piekāpjoties Jekaterinburgas ''Avtomobilist''. Pēcspēles preses konferencē ''Dinamo'' otro vārtu autors Patriks Zabusovs atzina, ka komandu iegāzusi spēles disciplīnas neievērošana.

"Neslikts pirmais periods. Diemžēl neizdevās pie tā pieturēties. Pazaudējām koncentrāciju, pieļāvām individuālas kļūdas, un tāds ir rezultāts,'' lakonisks pēc mača bija Rīgas ''Dinamo'' galvenā trenera pienākumu izpildītājs Dmitrijs Parhomenko. Krievu speciālists izbraukuma spēļu sērijā aizvieto galveno treneri Pēteri Skudru, kurš, tāpat kā 15 hokejisti, nav varējis palīdzēt komandai šajā izbraukuma spēļu sērijā.

Šodien savus pirmos vārtus Kontinentālajā hokeja līgā guva Patriks Zabusovs. Tiesa, tas 19 gadus vecajam uzbrucējam izrādījās vājš mierinājums un preses konferencē Zabusovs netaupīja kritiku komandas sniegumam, runājot tiešu valodu: "Ko es varu teikt - spēlējām briesmīgi. Mūs iegāza otrais periods - mūsu noraidījumi. Pusi perioda spēlējām mazākumā. Nezinu, ko lai pasaka."

"Kā nopelnām noraidījumu, tā ielaižam vārtus. Ja nemaldos, četri ielaisti vārti mazākumā. Nezinu. Vajag strādāt un kaut ko mainīt. Nav vārdu,'' atzina ''Dinamo'' otrās maiņas uzbrucējs, kuram šosezon tā bija astotā spēle rīdzinieku komandas rindās.

KHL regulārajā sezonā tuvojas izlašu pauze, kura ''Dinamo'' komandai būtu tieši laikā, lai pievērstos pilnvērtīgākam treniņprocesam. ''Līdz pauzei mums vēl ir divas spēles. Domāju, ka pēc šīm spēlēm būs nedaudz laika atjaunoties, pārdomāt visus mūsu lēmumus. Centīsimies un turpmāk iesim tikai pēc uzvaras,'' noslēdza Zabusovs.

Pirmos vārtus spēlē ''Dinamo'' labā guva aizsargs Kristaps Zīle, pārspējot Jakubu Kovāržu pēc veiksmīga rikošeta, ripai atlecot no laukuma apmales. "Pirmo periodu aizvadījām ļoti labi. "Avtomobilist" gan ātri guva veiksmīgus vārtus, bet vēlāk arī paveicās mums. Pirmajā trešdaļā labi kontrolējām ripu, veidojās saspēle. Spēlējām labi, bet otrajā periodā viss mainījās. Kaut kur kļūdījāmies, vairākkārt viņi mūs iespieda zonā, pārspēlējām maiņas, kā rezultātā netikām līdzi. Ilgi bijām laukumā, laicīgi nespējām mainīties un tad jau viņi realizēja savus momentus," atzina Zīle, kurš citēts ''Dinamo'' kluba mājaslapā.

22 gadus vecais aizsargs šajā izbraukuma sērijā atgriezās uz ledus pēc vairāk nekā mēneša pauzes, kas sākās pēc komandas pirmās karantīnas. "Esmu iegājis spēlē pēc pārtraukuma. Protams, reizēm jūtu, ka piekūstu ātrāk nekā vajadzētu, bet būs labi. Ar katru maču ir labāk,'' pauda pirmās maiņas aizsargs. Astoņos aizvadītos mačos Zīlem šis bija pirmais punkts šosezon.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-01 20:47, pirms 3 gadiem
Man jau gan šķiet, ka pie rezultāta vainojama nekaunīgā ripa, kas ļaunprātīgi visu laiku lidoja mūsējo vārtos. Ja ripa uzvedas tik necienīgi, jūs variet spēlēt kā Grecki un Makdeividi, vienalga zaudēsiet.

  -1 [+] [-]

, 2020-11-02 09:48, pirms 3 gadiem
Nu kāpēc uzreiz- briesmīgi.. spēlēja kā vienmēr

     [+] [-]

, 2020-11-02 15:10, pirms 3 gadiem
Situācija vairs nav briesmīga bet ir komiska