Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Serie A": "Milan" uzvar Boloņā, Pacīni "hat-trick"

"Serie A": "Milan" uzvar Boloņā, Pacīni "hat-trick"
"Milan" spēletāji dodas laukumā.
Foto: Lapresse/Scanpix

Šovakar Itālijas augstākajā līgā ”Serie” aizvadītas divas otrās kārtas spēles. Pirmajā no tām tikās divas jaunpienācējas - ”Torino” izcīnīja pārliecinošu (3:0) uzvaru pār mazākumā palikušo ”Pescara”, bet vakara spēlē ”Milan” viesos ar 3:1(1:1) pārspēja ”Bologna” vienību. Milānas komandā ar hat-trick izcēlās Pacīni.

Divu līgas jaunpienācēju tikšanās Turīnā noslēdzās ar pārliecinošu mājnieku uzvaru. Tās pamati jau tika ielikti pirmajā puslaikā, kad viesu Terlici nogāza soda laukumā pret vārtiem izskrējušo uzbrucēju Bianči. Tiesa cietušais savu iespēju neizmantoja, jo vārtsargs Perins soda sitienu atvairīja. Minūtes vēlāk Sgrinja tomēr viņu pārspēja, bet otrajā puslaikā pa vārtiem pievienoja Birgi un jau minētais Bianči. Viesu sastāvā puslaika pēc pirmā puslaika debitēja horvātu uzbrucējs Vukusičs, kurš pirms aptuveni mēneša guva vārtus pret Rīgas ”Skonto” un Milānas ”Inter” Splitas ”Hajduk” sastāvā.

Bologna – Milan

Pirmajā kārtā zaudējumu piedzīvojusī ”Milan” šodien viesojās pie ”Bologna”, kas arī pirmo kārtu uzsāka ar zaudējumu. ”Milan” vienībai savainojumu dēļ nevarēja palīdzēt Robinju, Patu, Muntari, Abate, Mekses, bet visi pēdējo dienu jaunieguvumi Naidžels de Jongs, Bojans un Niangs spēles sākumu vēroja no soliņa. ”Bologna” vienība pretī stājās ar lielāko zvaigzni Diamanti ierindā, sākuma sastāvā devās arī tikko iegādātais Pacienza, bet Alberto Džilardīno, kas vakar pārcēlās no ”Genoa” uz ”Bologna”, palika uz rezervistu soliņa.

”Milan” sākusastāvā izgāja 10 Itālijas spēlētāji, vienīgais ārzemnieks bija Kevins Princs Boatengs, kas spēlēja uzbrūkošā pussarga pozīcijā. Uzbrukuma duetu veidoja Pacīni un El Šaravi, vidējo līniju Ambrosini, Montolivo un Nočerino, bet aizsardzībā darbojās (no kreisās) Antonini, Ačerbi, Bonera un Matia de Siljo.

Abas komandas iesāka samērā piesardzīgi spēlējot vairāk laukuma centrā, bet 16. minūtē Čerubins soda laukuma malā nogāza Džanpaolo Pacīni, kurš pats arī piešķirto 11m soda sitienu realizēja, jo vārtsargs Adžilardi līdz bumbai tā arī nespēja aizsniegties un tā ielidoja vārtu apakšējā stūrī.

Pēc gūtajiem vārtiem mājinieki aktivizējās un aizvien biežāk sāka apdraudēt Abbiati sargātos vārtus. Sākotnēji divi Diamanti izpildītie brīvsitieni lidoja spēlētāju mūri, bet pēc tam soda laukuma stūrī noteikumus pret Diamanti pārkāpa Nočerino un arī šoreiz cietušais pats realizēja nopelnīto 11m soda sitienu.

Pirms tam gan savainojumu bija guvis Rikardo Montolivo, kuru laukumā nomainīja Naidžels de Jongs, ko bijušais ”Milan” spēlētājs Marks van Bomels ir nodēvējis par kluba labāko pirkumu šajā vasarā.
Otrā puslaika sākumā turpinājās līdzīga spēle, pēc spēlētām aptuveni 15 minūtēm laukumā devās bijušais ”Milan” futbolists Alberto Džilardino, kurš pirmajās minūtēs pēc nākšanas laukumā izdarīja vairākus bīstamus sitienus vārtu virzienā. Vēlāk viesu rindās tika uzmainīts Bojans Krkičs, bet de Jongs nopelnīja dzelteno kartīti.

Turpinājās līdzīga spēle abu komandu izpildījumā, bet tad rupji kļūdījās mājinieku vārtsargs Adžilardi, kurš slapjo bumbu nenofiksēja un tā izkrita no rokām un Pacīni piesteidzās pirmais un raidīja bumbu vārtos, izvirzot komandu vadībā. Azisargiem atlika vien noplātīt rokas un komandai atspēlēties. Bīstamu situāciju pie viesu vārtiem atkal noorganizēja Diamanti, bet komanda iekrita pretuzbrukumā un Pacīni panāca 3:1, kad pielaboja Nočerino raidījumu vārtu virzienā. Kompensācijas laikā Pacīni tika nomainīts dodot pāris minūtes laukumā arī jaunajam Niangam.

Pārējās spēles tiks aizvadītas rīt, kad ievietosim arī turnīra tabulu.

2. kārtas spēles

DatumsLaiksSpēleRezultātsVārtu guvēji
01.09.19:00Torino - Pescara 3 : 0 ( 1 : 0 )Sgrinja 34'; Birgi 58'; Bianči 62' -
01.09.21:45Bologna - Milan 1 : 3 ( 1 : 1 )Diamanti 42'(11m) - Pacīni 16'(11m); 77';85
02.09.19:00Udinese - Juventus : ( : )-
02.09.21:45Cagliari - Atalanta : ( : )-
02.09.21:45Catania - Genoa : ( : )-
02.09.21:45Inter - Roma : ( : )-
02.09.21:45Lazio - Palermo : ( : )-
02.09.21:45Napoli - Fiorentina : ( : )-
02.09.21:45Parma - Chievo : ( : )-
02.09.21:45Sampdoria - Siena : ( : )-

     [+] [-]

, 2012-09-01 23:54, pirms 12 gadiem
Autor izlabo tabulu !!!

     [+] [-]

, 2012-09-01 23:55, pirms 12 gadiem
Ļoti nepārliecinoši un kā jau nedēļu atpakaļ - ļoti līdzīga spēle bez īpaša optimisma milāniešiem. Es nezinu, kādēļ malā tiek atstāts Emanuelsons, tajā vietā tiek spēlēts ar 3 DM, kādēļ Milānai vajadzīgi 6-7 uzbrucēji, kādēļ komandā nav palicis neviens kreatīvs spēlētājs, kādēļ vadība atsakās redzēt to, ka starp uzbrukumu un pussardzību ir ļoti liels robs - tā varētu turpināt vēl ilgi, taču skaidrs ir viens - turpinot demonstrēt šādu sniegumu, diemžēl 3. vieta būs izcils rezultāts.
Šodien lieliskais Pazzini paglāba Allegri - nepelnīti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-09-02 08:58, pirms 12 gadiem
Lieliska Pacīni spēle Maisam gals vaļā, psiholoģiskām problēmām pāri vien būs ticis. Tagad tikai Emanuelsons vairāk jāiespēlē un būs labi!