Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kambjaso pēc briesmīga izklupiena izmūk ar vienas spēles diskvalifikāciju

Agris Suveizda

Kambjaso pēc briesmīga izklupiena izmūk ar vienas spēles diskvalifikāciju
Andrea Pirlo divcīņā pret Estevanu Kambjaso
Foto: AP/Scanpix

Milānas "Inter" Itālijas futbola čempionāta kārtas centrālajā spēlē atzina Turīnas "Juventus" pārākumu (1:2). Pašā mača izskaņā "Inter" pussargs Estevans Kabjaso ļoti rupji nospēlēja pret "Juventus" uzbrucēju Sebastjanu Džovinko un tika noraidīts. Džovinko tomēr nav guvis nopietnu savainojumu, bet Kambjaso tika diskvalificēts tikai uz vienu maču.

"Par laimi, viņam nekas slikts nenotika. Domāju, ka viss, ko esmu izdarījis pagātnē, apliecina, ka nekad nevienu nevēlos savainot apzināti," Estevans Kambjaso pēc spēles atvainojās par savu rīcību. "Mana pagātne runā pati par sevi, un viņi visi situāciju saprata pareizi - tas bija negadījums. Pēc tam, kas notika laukumā, nekavējoties devos uz "Juventus" ģērbtuvi, lai pārliecinātos, ka viņam viss ir kārtībā. Mana pārkāpuma dēļ situācija varēja būt slikta."

"Jau esmu visiem teicis, ka Estevans ir labs cilvēks un īsts profesionālis. Nevienam viņam nav jālasa lekcija," argentīnieti aizstāvēja "Inter" galvenais treneris Andrea Stramačoni. Uz maiņu iznākušais "Juventus" uzbrucējs Sebastjans Džovinko ciestā trieciena dēļ izlaida nākamo treniņu, taču, visticamāk, ar komandu dosies uz Minheni, kur otrdien aizvadīs UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmo spēli pret "Bayern". Savukārt "Inter" tika pie 20 tūkstošu eiro liela naudas soda par līdzjutēju rasisma izpausmēm, bet "Inter" menedžeris Ivans Kordova par protestēšanu pēc "Juventus" otrajiem vārtiem saņēmis piecu tūkstošu lielu sodu.

"Juventus" Milānā jau trešajā minūtē vadībā izvirzīja Fabio Kvaljarella, savukārt Rodrigo Palasio 54.minūtē panāca izlīdzinājumu. Uzvaras vārtus pēc tā paša Kvaljarellas piespēles 60.minūtē guva Alesandro Matri. "Juventus" tā bija astotā uzvara pēdējo desmit maču laikā, un Vecā sinjora ar 68 punktiem 30 spēlēs ir pārliecinoša "A Sērijas" līdere. Tuvākā sekotāja "Napoli" atpaliek par deviņiem punktiem. Savukārt "Inter" ar 47 punktiem 29 spēlēs ir tikai sestajā pozīcijā un no Čempionu līgas zonas atpaliek par desmit punktiem.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-01 18:50, pirms 11 gadiem
sick action.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-01 19:32, pirms 11 gadiem
Cik tur trūka, lai šīs brīvdienās pasludinātu par ''lauzto kāju dienām''. Pāris dienu laikā lauztas kājas gan basketbolā, gan hokejā...

  -1 [+] [-]

, 2013-04-02 09:38, pirms 11 gadiem
Kambjaso ir godavīrs. Tā kā viss ir labs, kas labi beidzas, tad šī būs tikai mācība pašam Estevanam nākotnē.