Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bostona izcīna piekto uzvaru pēc kārtas, ''Capitals'' turpina zaudēt

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bostona izcīna piekto uzvaru pēc kārtas, ''Capitals'' turpina zaudēt
Džeiks Debrasks. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) notika trīs spēles. Piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Bostonas ''Bruins'', kas izbraukumā ar 7:0 apspēlēja Losandželosas ''Kings''. Tikmēr trešo neveiksmi pēdējās trijās spēlēs piedzīvoja Vašingtonas ''Capitals'', ar 3:5 zaudējot Toronto ''Maple Leafs''.

• Piekto uzvaru pēc kārtas naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) svinēja Bostonas "Bruins", kura pārliecinoši ar 7:0 pārspēja Losandželosas "Kings". Bostonas vārtsargs Džeremijs Sveimens atvairīja visus pretinieku izdarītos 34 metienus.

• Uzvarētājiem ar "hat-trick" izcēlās Džeiks Debrasks, kurš arīdzan atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Kopumā spēlētājs šajā sezonā sakrājis 24 rezultativitātes punktus (14+10).

• Ēriks Haula iemeta divus vārtus, Patrīss Beržerons atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet Davids Pastrņāks ar divām piespēlēm.

• Neveiksmīgu spēli "Kings" vārtos aizvadīja Džonatans Kviks, kurš atvairīja tikai 14 no pretinieku izdarītajiem 19 metieniem un otrā perioda vidū tika nomainīts.

• Losandželosai šis bija tikai otrais zaudējums pēdējās desmit spēlēs. Tā ar 65 punktiem Rietumu konferencē atrodas piektajā vietā.

• Tikmēr Bostona pacēlusies uz septīto vietu, apsteidzot Vašingtonas "Capitals", kura šonakt piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, ar 3:5 piekāpjoties Toronto "Maple Leafs".

• Toronto vārtus guva pieci dažādi hokejisti, kamēr Vašingtonai ar diviem vārtiem izcēlās Toms Vilsons. Tieši viņš trešā perioda sākumā izlīdzināja rezultātu (3:3), taču perioda 17. minūtē uzvaras vārtus iemeta Rasmuss Sandīns, kuram tie bija tikai trešie vārti sezonā.

• Toronto šī bija trešā uzvara pēc kārtas un ar 74 punktiem Austrumu konferencē tā atrodas ceturtajā vietā, taču tikpat punkti ir gan trešajā vietā esošajai Tampabejas "Lightning", gan piektajā vietā esošajai Pitsburgas "Penguins".

NHL spēles 1. martā

SpēleRezultāts
Devils - Canucks7:2
Capitals - Maple Leafs3:5
Kings - Bruins0:7

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...