Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kanselu ''Bayern'' sastāvā debitē ar piespēli un uzvaru Vācijas kausa 1/8 finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kanselu ''Bayern'' sastāvā debitē ar piespēli un uzvaru Vācijas kausa 1/8 finālā
Žuau Kanselu. Foto: Imago Images/Scanpix

Šodien Vācijas kausa astotdaļfinālu pārvarējis valsts futbola grands Minhenes ''Bayern'', kas pārliecinoši ar 4:0 apspēlēja ''Mainz 05''. Debiju kluba rindās piedzīvoja Žuau Kanselu, kurš devās pamatsastāvā un izcēlās ar piespēli pirmajos iesistajos vārtos.

• Vācijas kausa astotdaļfinālu pārliecinoši šodien pārvarēja Minhenes ‘’Bayern’’, kas izbraukumā pārliecinoši ar 4:0 pārspēja ‘’Mainz 05’’.

• Šajā mačā kluba rindās debitēja Žuau Kanselu, kurš šajā nedēļā oficiāli no Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras ‘’City’’ pārcēlās uz Minheni. Pagaidām Kanselu pastiprinājis klubu uz īres nosacījumiem, taču ar izpirkuma tiesībām.

• Laukumā viņš pabija 71 minūti un izcēlās ar rezultatīvu piespēli pirmajos gūtajos vārtos pirmā puslaika 17. minūtē, kad izcēlās Šupo-Motings.

• Trīs no četriem vārtiem tika iesisti pirmajā puslaikā, izceļoties Musialam un Lerojam Sanē. Savukārt otrajā puslaikā vārtus guva Alfonso Deiviss. Kopumā mačā ‘’Bayern’’ gan vairāk kontrolēja bumbu (69% pret 31%), gan vairāk izdarīja sitienus uz vārtiem (21:11).

• Vācijas kausā atlikušās četras astotdaļfināla spēles izspēlēs nākamnedēļ, 7. un 8. februārī. Kausu rīko jau kopš 1935. gada un iepriekšējā sezonā par tā ieguvēju kļuva ‘’Leipzig’’.

• Arī Leipcigai izdevies pārvarēt astotdaļfināla barjeru. Klubs šodien ar 3:1 pārspēja ‘’Hoffenheim’’. Divus vārtus uzvarētāji guva pirmajā puslaikā, bet otrā puslaika beigās noslēdzošo golu guva Timo Verners.

• Minhenes ‘’Bayern’’ ir titulētākā komanda Vācijas kausa izcīņā. Klubs par šīs trofejas ieguvēju kļuvis 20 reizes, taču pēdējo reizi tas noticis 2019./2020. gada sezonā. Brēmenes ‘’Werder’’ ir seši tituli, bet ‘’Schalke’’, Dortmundes ‘’Borussia’’ un ‘’Eintracht’’ pieci.

Vācijas kausa astotdaļfināli

SpēleRezultāts
Paderborn - Stuttgart1:2
Union Berlin - Wolfsburg2:1
RB Leipzig - Hoffenheim3:1
Mainz 05 - Bayern0:4
Sandhausen - Freiburg
Eintracht - SV Darmstadt
Nurnberg - Dusseldorf Fortuna
Bochum - Borussia D