Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3029, Did:0, useCase: 3

Raidījuma "(Bez)maksas sports" otrās sezonas starts jau jūlija nogalē

Jānis Celmiņš

Raidījuma "(Bez)maksas sports" otrās sezonas starts jau jūlija nogalē
Jānis Celmiņš un Rolands Eliņš. Foto: TV4/Sportacentrs.com

Profesionālais sports un nauda – divas lietas, kas soļo roku rokā un savijas arvien ciešāk. Sporta, nauda, sporta politika, veselīgs dzīvesveids un jauniešu sports būs galvenās tēmas arī otrajā raidījuma “(Bez)maksas sports” sezonā. Aiz muguras raidījuma pirmā sezona, bet otrā cēliena pirmā epizode skatītāju vērtēšanai tiks nodota jau 23. jūlija vakarā.

Raidījumā "(Bez)maksas sports" tiks sīkāk apskatīta Latvijas un arī pasaules sporta nozares finansiālā puse, vērtējot to gan no pašu sportistu, gan klubu komandu, gan valsts organizāciju, gan skatītāju perspektīvas. Otrās sezonas raidījumi būs garāki un apjomīgāki gan ilguma, gan raidījuma viesu skaita ziņā, radot iespēju patiešām iedziļināties konkrētajās tēmās.

Pie apaļā galda “(Bez)maksas sports” ierastais vadītājs Jānis Celmiņš un viņa kolēģis Rolands Eliņš aicinās sporta funkcionārus, sportistus, trenerus, politiķus un jomas pārzinātājus, debatējot un diskutējot par sporta kā biznesu, sporta finansēšanu, prioritārajiem sporta veidiem, sponsoru atbalstu, vispārējo fizisko sagatavotību, sporta klubu finansiālo situāciju, sporta politiku Latvijā un jauniešu sportu.

Otrās sezonas pirmā epizode skatītāju vērtēšanai tiks nodota īsi pirms Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas – 23. jūlijā, plkst. 21.00. Raidījums būs pieejams ne tikai kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com, bet arī vietnē "YouTube", turklāt audio formātā būs klausāms arī populārākajās audio straumēšanas vietnēs. TV4 kanālā un "YouTube" vietnē raidījums būs pieejams ar surdotulkojumu un subtitriem.

Raidījuma veidošanā aktīvi tiek iesaistīta Latvijas sporta sabiedrība, ieskaitot arī skatītājus. Aicinām izteikt savu viedokli sociālajos tīklos, izmantojot tēmturi "#BezMaksasSports".

Raidījums tiek veidots no Mediju atbalsta fonda līdzekļiem, par raidījuma saturu atbild TV4.

Pirmās sezonas raidījumu arhīvs pieejams ŠEIT!