Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Mazā šorttreka lielās kaislības. Kāpēc izveidojusies Puķīša situācija?

Mazā šorttreka lielās kaislības. Kāpēc izveidojusies Puķīša situācija?
Roberto Puķītis un Roberts Zvejnieks Phjončhanas olimpisko spēļu 1000 metru distances ceturtdaļfinālā.
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Situācija, kas brieda jau Phjončhanas olimpisko spēļu laikā, pirmdienas vakarā beidzot sasniedza kulmināciju. Latvijas šorttrekists, Soču un Phjončhanas olimpisko spēļu dalībnieks Roberto Puķītis pavēstīja, ka turpmāk vairs nepārstāvēs Latviju. Lēmums esot neatgriezenisks, bet šāda soļa speršanā viņš vaino neskaņas ar Latvijas šorttreka izlases treneri Evitu Krievāni un Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidentu Aldonu Vrubļevski.

Latvijas šorttreka izlases trenere Evita Krievāne atzīst, ka Roberto lēmums viņai nav pārsteigums, jo jau pēc Eiropas čempionāta, kurā Puķītis ieguva trešo vietu, sportists esot draudējis – ja olimpiskajās spēlēs viņu neliks startēt 500 metru distancē, tad Latviju viņš turpmāk vairs nepārstāvēšot.

Puķītim galvenie pārmetumi šobrīd ir par to, ka viņam ticis liegts startēt Latvijas stafetes komandas sastāvā. Taču Krievāne uzsver, ka tās esot muļķības. „Par stafeti mums ar viņu vispār nav bijusi saruna. Mēs piedāvājām viņam trenēties kopā ar mums Jelgavā, bet viņš atteica. Iekļaut viņu stafetes komandā būtu tas pats, kas savākt hokeja komandu un bez neviena kopīga treniņa laist laukumā pret Kanādu. Roberto pat nepiedāvāja saslidoties.”

Runājot par pārmetumiem Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidentam Aldonam Vrubļevskim, Krievāne pieļauj, ka tiem ir saistība ar kritērijiem dalībai olimpiskajās spēlēs. „Vasarā tika apstiprināti kritēriji, pēc kuriem olimpiskajās spēlēs konkrētajā distancē startēs tas sportists, kurš ieņems augstāku vietu četru Pasaules kausa posmu kopvērtējumā. 500 metros labākais bija Roberts Zvejnieks, 1000 metros Roberto Puķītis, bet 1500 metru distancē Roberts Krūzbergs. Izgājām uz kompromisu – Zvejniekam palika 500 un 1000 metri, bet Puķītim 1000 un 1500 metru distances. Taču Latvijas Slidošanas asociācijas (LSA) valdes sēdē, kurā astoņi no deviņiem valdes locekļiem ir daiļslidošanas pārstāvji, klāt neesot nevienam no šorttreka pārstāvjiem, tika izlemts, ka Puķītis startēs visās trīs distancēs.”

LSA valdes priekšsēdētāja Marika Nugumanova norāda, ka valdes sēdes ir atklātas, tādēļ tās var apmeklēt ikviens. „Pasaules kausa olimpiskās ieskaites pēdējais posms notika novembra vidū, bet Eiropas čempionāts risinājās janvāra vidū, tādēļ vadījāmies pēc rezultāta kontinenta meistarsacīkstēs. Pārlasot kritērijus, nebija skaidrības par to, kuriem sportistiem kurās distancēs jāstartē. Krievāne vispār uzskatīja, ka visās trijās ir jāstartē Zvejniekam.”

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Valde vērsusies LSA, aicinot skaidrot masu medijos parādījušos informāciju par Puķīša plāniem sacensībās turpmāk pārstāvēt citu valsti. LOK Valde norāda, ka tai nav nekādu domstarpību ar nevienu no Latvijas Olimpiskās komandas “Phjončhana 2018” dalībniekiem.

Saņemot no LSA paskaidrojumu, LOK Valde lems par tālākajiem soļiem, kas sevī ietver arī Latvijas Olimpiskās vienības, Latvijas Olimpiešu sociālā fonda un Latvijas Slidošanas asociācijas finansējuma apturēšanu. Jāpiezīmē, ka piektdien, 9. martā un pirmdien, 12. martā LOK telpās notika LSA vadības un Olimpiskā centra “Ventspils” tikšanās, kuru reizē tika pārrunāti šorttreka kā sporta veida attīstības plāni, un šajās tikšanās reizēs netika minēti Puķīša plāni mainīt pilsonību, nākotnē startējot zem citas valsts karoga.

To apliecina arī Nugumanova, kurai šā iemesla dēļ ir grūti pašlaik komentēt sportista lēmumu. „Ar Roberto bijām runājuši pēc olimpiskajām spēlēm, un tobrīd viņa interese par citas valsts pārstāvēšanu bija noplakusi. Kārtojām dokumentus ar domu, ka viņš atgriezīsies Latvijā un trenēsies Ventspilī. Taču tagad vairs nezinu, kas noticis.”
LSA valdes priekšsēdētāju nepamierina Puķīša šorīt sniegtais skaidrojums. „Ir jāsaprot, kādēļ viņš ir mainījis savas domas. Viņa atbilde mani neapmierina, tā bija bērnišķīga. Par atļaujas piešķiršanu startēt zem citas valsts karoga vēl domāsim. Tādus lēmumus nevar pieņemt sasteigti,” norāda Nugumanova.

Ja Puķītis tomēr nolems pārstāvēt citu valsti, tad viņš 12 mēnešus nedrīkstēs piedalīties Pasaules kausa posmos, bet 18 mēnešus nedrīkstēs startēt pasaules un Eiropas čempionātos. Tas nozīmē, ka šorttrekistam nāksies izlaist visu nākamo sezonu. Krievāne apšauba, ka citas valstis Puķītim spēs nodrošināt ievērojami labākus apstākļus par tiem, kādus sniegtu LOV par Eiropas čempionātā izcīnītu trešo vietu. „Tam es neticu, tādas naudas šorttrekā nav,” piebilst trenere.

Viņa arī uzskata, ka cīņa notiek ārpus šorttreka laukuma (starp klubiem un LSA), bet Puķīša situācija ir tikai šīs cīņas blakusefekts. „Nedomāju, ka šajā gadījumā kādam vajadzētu vainot konkrēti Roberto. Es tik un tā priecājos par viņu kā Latvijas šorttrekistu, mani iepriecināja fakts, ka olimpiskajās spēlēs mums bija divi sportisti. Nekāda reāla konflikta nemaz nav. Viņš vienkārši negrib trenēties kopā ar mums, jo šeit pēc viņa domām nav gana labi apstākļi. Es tam nepiekrītu, mēs turpināsim strādāt Latvijā.”

1 2 3 86 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2018-03-13 11:52, pirms 6 gadiem
Tak uzdāvinat viņam pasaules karogu atlantu, lai izvēlas kuru grib un krāmē mantas.

 +10 [+] [-]

, 2018-03-13 11:56, pirms 6 gadiem
Nesaprotu ko var ņemties, ja puika grib iet prom nu lai viņš iet, labāk būs tad ja viņš negribīgi pārstāvēs Latvijas krāsas, bet tas tiks uzspiests ar varu?

Uz atvadām viņam novēlat veiksmi turpmākā karjerā un paldies par ieguldījumu Latvijas šortrekā. Ballei beigusies!

 +10 [+] [-]

, 2018-03-13 11:59, pirms 6 gadiem
H Silovs vispār viens pats jau n-tos gadus sitas par savu eksistenci, arī brīžos kad neviens viņam nav vairs ticējis (izņemot ģimeni), bet nekad nav nācies dzirdēt par kkādām pilsonības maiņām vai citām problēmām (kuras noteikti viņam netrūkst)!

 +10 [+] [-]

, 2018-03-13 12:03, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Nesaprotu ko var ņemties, ja puika grib iet prom nu lai viņš iet, labāk būs tad ja viņš negribīgi pārstāvēs Latvijas krāsas, bet tas tiks uzspiests ar varu?

Uz atvadām viņam novēlat veiksmi turpmākā karjerā un paldies par ieguldījumu Latvijas šortrekā. Ballei beigusies!
Patriotismu ar varu neuzspiedīsi, tas ir fakts.

  +5 [+] [-]

, 2018-03-13 12:08, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: H Silovs vispār viens pats jau n-tos gadus sitas par savu eksistenci, arī brīžos kad neviens viņam nav vairs ticējis (izņemot ģimeni), bet nekad nav nācies dzirdēt par kkādām pilsonības maiņām vai citām problēmām (kuras noteikti viņam netrūkst)!
Ātrām kājām ne vienmēr komplektā nāk nobriedis prāts, vīrišķība un dzimtenes mīlestība.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-13 12:22, pirms 6 gadiem
Nu pie mums jau kā vienmēr! ASV un daudzās citās valstīs tiek rīkoti valsts čempionāti pirms svarīgākajiem sporta notikumiem(pasaules čempionāts, olimpiskās spēles). Un ja neesi bijis starp labākajiem, neskatoties uz agrākajiem rezultātiem, nekādu cerību piedalīties! Kāpēc mums jāmeklē kaut kādi truli kritēriji pēc kaut kādu tur citu sacensību rezultātiem! Ja esi izpildījis kopējos lielo maču normatīvus, bijis labākais vai starp labākajiem kvalifikācijas normu ietvaros Latvijas čempionātā-TU PIEDALIES, neskatoties ne uz kādām tur citu treneru un funkcionāru vēlmēm un iegribām!!!! Un tiem savu ielikteņu bīdītājiem dzelteno kartīti, par atkārtotu pārkāpumu sarkano uz mūžu bez tiesībām nodarboties jebkādā sporta jomā!

  +4 [+] [-]

, 2018-03-13 12:23, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: H Silovs vispār viens pats jau n-tos gadus sitas par savu eksistenci, arī brīžos kad neviens viņam nav vairs ticējis (izņemot ģimeni), bet nekad nav nācies dzirdēt par kkādām pilsonības maiņām vai citām problēmām (kuras noteikti viņam netrūkst)!
nevajag jau liet viens pats un bla, bla, bla tik ģimene, entos gadus un citu tuftu... Haralds ir visu laiku bijis LOV naudas silē kopš sāka ar šortreku nodarboties un viņam pieejami treniņapstāķli ārzemēs par LOV naudu arī. Nevajag te mālēt balts un melns...nav 90.gadi. Tagad tā sistēma daudz maz sakārtota un LOV dod naudu trenēties, ja esi sasniedzis noteiktus rezultātus...

  +2 [+] [-]

, 2018-03-13 12:24, pirms 6 gadiem
Maza villa, liela brēka.
Latvijā jau tas ierasts, ja ir kāds augstas klases sportists, tad kā ar jēlu olu jāņemas.
Nesaku, ka vaina ir tikai sportistā, bet dīvu Latvijas sportā nekad nav aptrūcies. Žēl, ka par to Olimpiskās medaļas nedala.

     [+] [-]

, 2018-03-13 12:27, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: Patriotismu ar varu neuzspiedīsi, tas ir fakts.
ieliku plusu...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-13 12:30, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: nevajag jau liet viens pats un bla, bla, bla tik ģimene, entos gadus un citu tuftu... Haralds ir visu laiku bijis LOV naudas silē kopš sāka ar šortreku nodarboties un viņam pieejami treniņapstāķli ārzemēs par LOV naudu arī. Nevajag te mālēt balts un melns...nav 90.gadi. Tagad tā sistēma daudz maz sakārtota un LOV dod naudu trenēties, ja esi sasniedzis noteiktus rezultātus...
Tā nav liešana - ja vari tad nosauc vēl kādu ātrslidotāju Latvijā bez Silova?

Un stipri šaubos ka Haraldam bija baigais uzticības kredīts no Sočiem līdz Pjončhanai!

     [+] [-]

, 2018-03-13 12:31, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Tā nav liešana - ja vari tad nosauc vēl kādu ātrslidotāju Latvijā bez Silova?
Silovam viss ātrslidošanā nodrošināts...arī kad šortrekā slidoja bija LOV.
p.s. Silovs par ātrslidotāju nekļuva mērķtiecīgas darbības deļ ar ģimenes un savu atbalstu, bet caur šortreku..

     [+] [-]

, 2018-03-13 12:34, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Un stipri šaubos ka Haraldam bija baigais uzticības kredīts no Sočiem līdz Pjončhanai!
Paskaties LOV sastāvus no 2014.gada un tad runā, Silovs tur visu laiku ir bijis, pie tam A sastāvā...

     [+] [-]

, 2018-03-13 12:35, pirms 6 gadiem
Krievāne, Tev ticēt tas ir sevi necienit!!

  +1 [+] [-]

, 2018-03-13 12:35, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Ātrām kājām ne vienmēr komplektā nāk nobriedis prāts, vīrišķība un dzimtenes mīlestība.
Cik daudz zini vīrišķīgus un prātā nobriedušus divdesmittrīsgadniekus? es laikam vēl tādu neesmu satikusi, nesaku, ka tādu nav, bet tomēr tie būs izņēmumi. Prāta briedums normāli cilvēkam parādās kkur tuvojoties vairāk trīsdesmit un vīriešiem tas vispār pārsvarā notiek 30+, atkal jau uzsvēršu, ka tas attiecas uz vairumu, nevis izņēmumiem. Bet no sportistiem un citām publiskām personībām mēs esam raduši prasīt visu to, ko tu uzskaitīji, plus vēl veselu rindu dažnedažādāko īpašību, ko lielākā daļa cilvēku visas dzīves laikā nespēj sasniegt, tiem knapi pārkāpjot pilngadībai.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-13 12:37, pirms 6 gadiem
Man neinteresē nekādi attaisnojumu par šortreka problēmām. Čalis varēja sākumā par to skaļi runāt, norādīt uz problēmām, bet nē- viņš ir uzreiz prom. Nu ir tādi cilvēciņi pasaulē un lai viņi mūk. Kauns gan cerams viņam ir to priekšā, kas viņam šo Latviju ir devuši.

     [+] [-]

, 2018-03-13 12:39, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: Cik daudz zini vīrišķīgus un prātā nobriedušus divdesmittrīsgadniekus? es laikam vēl tādu neesmu satikusi, nesaku, ka tādu nav, bet tomēr tie būs izņēmumi. Prāta briedums normāli cilvēkam parādās kkur tuvojoties vairāk trīsdesmit un vīriešiem tas vispār pārsvarā notiek 30+, atkal jau uzsvēršu, ka tas attiecas uz vairumu, nevis izņēmumiem. Bet no sportistiem un citām publiskām personībām mēs esam raduši prasīt visu to, ko tu uzskaitīji, plus vēl veselu rindu dažnedažādāko īpašību, ko lielākā daļa cilvēku visas dzīves laikā nespēj sasniegt, tiem knapi pārkāpjot pilngadībai.
Briedums ir grūtāk izmērāma lieta, bet vīrīšķīgi džeki mums netrūkst. Bet domāju, tu kā sieviete nedaudz savādāk šis lietas vērtē. ne sliktāk, bet savādāk, grūti noraksturot, teikšu tā, vairāk caur ģimeniskuma prizmu
Jā - no publiskām prsonām vairāk prasa. Un viņiem arī vairāk dod. Viss ir līdzsvarā.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-13 12:51, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Briedums ir grūtāk izmērāma lieta, bet vīrīšķīgi džeki mums netrūkst. Bet domāju, tu kā sieviete nedaudz savādāk šis lietas vērtē. ne sliktāk, bet savādāk, grūti noraksturot, teikšu tā, vairāk caur ģimeniskuma prizmu
Jā - no publiskām prsonām vairāk prasa. Un viņiem arī vairāk dod. Viss ir līdzsvarā.
Kas un ko saprot ar to briedumu...un vispār par Latviju un patriotismu. Mūsdienās viss pārsvarā notiek tā manuprāt , valdība(Latvija)(šajā gadījumā Vrubļebskis un Krievāne) ne to izdarīja, ko es gribu un atā visa Latvija vainīga...tā tiek apmēram manuprāt tiražets. Un savairojas visādi aburti, harļiki un citi indivīdi, kas savu dzimteni "nodod" kaut kādu intrigu un savu neveiksmju dēļ pārsvarā(neesmu dzirdējis veiksmīgu stāstu Latvijā, lai pēc tam pārceltos citur).
p.s. Un "pārsvarā" visi dzīvo Eiropā un fano par huilo un parašu, nez kāpēc neviens uz Krieviju nepārceļas...nekā personīga pret Roberto saistībā ar huilo vai citu ko.

     [+] [-]

, 2018-03-13 12:53, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Briedums ir grūtāk izmērāma lieta, bet vīrīšķīgi džeki mums netrūkst. Bet domāju, tu kā sieviete nedaudz savādāk šis lietas vērtē. ne sliktāk, bet savādāk, grūti noraksturot, teikšu tā, vairāk caur ģimeniskuma prizmu
Jā - no publiskām prsonām vairāk prasa. Un viņiem arī vairāk dod. Viss ir līdzsvarā.
Varbūt. Par fizisku vīrišķību es tiešām nerunāju, fiziski jau mēs visi 23 gados esam +/- nobrieduši. Vīrietim tas prāta briedums jau arī iet roku rokā ar vīrišķību un ne jau maka biezums vai muskuļu daudzums to nosaka un iespējams, ka te arī tā vērtēšana mums atšķiras. Ģimeniskums? Nē, tās esamība vai neesamība lomu nespēlē.

  +9 [+] [-]

, 2018-03-13 13:03, pirms 6 gadiem
Eu, veči un vecenes! Pirms komentēt par vīrišķību, briedumu, patriotismu, biški patinam filmu atpakaļ.
Pirms gadiem diviem Krievāne ar Puķīša un laikam arī Zvejnieka rokām uztaisīja apvērsumu šorttrekā, nometa Māri Birzuli, kurš kopā ar Edvīnu un citiem Siloviem, kā arī nedaudz pašu Krievāni, stāvēja pie šī sporta veida šūpuļa Latvijā. Pēc tam, kad Birzulis atkāpās, Krievāne paziņoja, ka ir vienīgā, kas nu var strādāt ar Latvijas šorttrekistiem un laikam jau cerēja, ka varēs turpināt Māra iesākto Ventspilī,kur viņu i redzēt negribēja. Rakstura un iepriekšējo mīļo attiecību dēļ. Tad nu Krievāne nosmēla Birzuļa grupas krējumu, bet par Puķīti mierīgi aizmirsa. Viņa atgriešanās pat neietilpa Krievānes un Ko plānos, jo lieku konkurentu viņas labākajiem un vienīgajiem, starp kuriem ir daži jau mūžigi perspektīvie, protams, nevajag. Nu, tad iedomājieties, kā čalis jūtas - izmantoja par lielgabalgaļu, bet pat neinteresējās, kas ar viņu notiek pēc pat gribēja, lai paliek mājās nevis atgriežas. Bet čalis atgriežas reāli progresējis (kāds PK var būt rādītājs gadījumā, kad sportists atgriežas pēc ilgas pauzes?), taču atkal nav labi. Kā justies un kā uzvesties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:08, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: Varbūt. Par fizisku vīrišķību es tiešām nerunāju, fiziski jau mēs visi 23 gados esam +/- nobrieduši. Vīrietim tas prāta briedums jau arī iet roku rokā ar vīrišķību un ne jau maka biezums vai muskuļu daudzums to nosaka un iespējams, ka te arī tā vērtēšana mums atšķiras. Ģimeniskums? Nē, tās esamība vai neesamība lomu nespēlē.
Tu par to ģimeniskumu nedaudz par burtisku (nejauc ar aburtu) saprati, tas bija virziens, bet man šobrīd grūti ir nodefinēt precīzi, paliksiem pie "savādāk"

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:09, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: Cik daudz zini vīrišķīgus un prātā nobriedušus divdesmittrīsgadniekus? es laikam vēl tādu neesmu satikusi, nesaku, ka tādu nav, bet tomēr tie būs izņēmumi. Prāta briedums normāli cilvēkam parādās kkur tuvojoties vairāk trīsdesmit un vīriešiem tas vispār pārsvarā notiek 30+, atkal jau uzsvēršu, ka tas attiecas uz vairumu, nevis izņēmumiem. Bet no sportistiem un citām publiskām personībām mēs esam raduši prasīt visu to, ko tu uzskaitīji, plus vēl veselu rindu dažnedažādāko īpašību, ko lielākā daļa cilvēku visas dzīves laikā nespēj sasniegt, tiem knapi pārkāpjot pilngadībai.
Un tas sakrīt ar "šķērēm"

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:18, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: Varbūt. Par fizisku vīrišķību es tiešām nerunāju, fiziski jau mēs visi 23 gados esam +/- nobrieduši. Vīrietim tas prāta briedums jau arī iet roku rokā ar vīrišķību un ne jau maka biezums vai muskuļu daudzums to nosaka un iespējams, ka te arī tā vērtēšana mums atšķiras. Ģimeniskums? Nē, tās esamība vai neesamība lomu nespēlē.
tā skaisti runā par vīrišķību - kas un kad nobriedis, ne pirmo reizi starp citu...a kad sieviete nobriest jeb nekad? Jeb briest visu dzīvi kā Klāra Cetkina un Roza Luksemburga novēlēja cīnoties par mistiskām sieviešu tiesībām pret visu pasauli un netaisnību?

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:19, pirms 6 gadiem
onkols rakstīja: Eu, veči un vecenes! Pirms komentēt par vīrišķību, briedumu, patriotismu, biški patinam filmu atpakaļ.
Pirms gadiem diviem Krievāne ar Puķīša un laikam arī Zvejnieka rokām uztaisīja apvērsumu šorttrekā, nometa Māri Birzuli, kurš kopā ar Edvīnu un citiem Siloviem, kā arī nedaudz pašu Krievāni, stāvēja pie šī sporta veida šūpuļa Latvijā. Pēc tam, kad Birzulis atkāpās, Krievāne paziņoja, ka ir vienīgā, kas nu var strādāt ar Latvijas šorttrekistiem un laikam jau cerēja, ka varēs turpināt Māra iesākto Ventspilī,kur viņu i redzēt negribēja. Rakstura un iepriekšējo mīļo attiecību dēļ. Tad nu Krievāne nosmēla Birzuļa grupas krējumu, bet par Puķīti mierīgi aizmirsa. Viņa atgriešanās pat neietilpa Krievānes un Ko plānos, jo lieku konkurentu viņas labākajiem un vienīgajiem, starp kuriem ir daži jau mūžigi perspektīvie, protams, nevajag. Nu, tad iedomājieties, kā čalis jūtas - izmantoja par lielgabalgaļu, bet pat neinteresējās, kas ar viņu notiek pēc pat gribēja, lai paliek mājās nevis atgriežas. Bet čalis atgriežas reāli progresējis (kāds PK var būt rādītājs gadījumā, kad sportists atgriežas pēc ilgas pauzes?), taču atkal nav labi. Kā justies un kā uzvesties?
Nu ir veči mums! Viena trausla sieviete visus uzmeta!

  +3 [+] [-]

, 2018-03-13 13:24, pirms 6 gadiem
aizermans rakstīja: Nu ir veči mums! Viena trausla sieviete visus uzmeta!
Uj, pasaules vēsturē netrūkst pieredzes

  -1 [+] [-]

, 2018-03-13 13:35, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Ātrām kājām ne vienmēr komplektā nāk nobriedis prāts, vīrišķība un dzimtenes mīlestība.
Iedošu trūcīgo iedzīvotāju ienākumus dzīvošanai uz 5 gadiem un tad vēlreiz gribēšu dzirdēt komentārus par dzimtenes mīlestību...........

  +1 [+] [-]

, 2018-03-13 13:37, pirms 6 gadiem
erty rakstīja: Iedošu trūcīgo iedzīvotāju ienākumus dzīvošanai uz 5 gadiem un tad vēlreiz gribēšu dzirdēt komentārus par dzimtenes mīlestību...........
Ko tu tur murgo?

  +1 [+] [-]

, 2018-03-13 13:38, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: tā skaisti runā par vīrišķību - kas un kad nobriedis, ne pirmo reizi starp citu...a kad sieviete nobriest jeb nekad? Jeb briest visu dzīvi kā Klāra Cetkina un Roza Luksemburga novēlēja cīnoties par mistiskām sieviešu tiesībām pret visu pasauli un netaisnību?
Vispār jau Banss sāka runāt par prāta briedumu, es tik nokomentēju savu viedokli, tev nav jāpiekrīt, vari uzskatīt, ka mēs jau piedzimstam nobrieduši. Ja par sievietēm, tad jau rakstīju, ka 'normāli cilvēki nobriest kkur pie trīsdesmit', ja vien neuzskati, ka sieviete nav cilvēks, tad te arī ir tava atbilde. Tavas minētās personijas nezinu un pārāk arī neinteresē. Un sieviešu tiesības ir pavisam cita tēma, kura nu nebūtu tagad jācilā pie Roberto Puķīša raksta.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-13 13:39, pirms 6 gadiem
erty rakstīja: Iedošu trūcīgo iedzīvotāju ienākumus dzīvošanai uz 5 gadiem un tad vēlreiz gribēšu dzirdēt komentārus par dzimtenes mīlestību...........
Iedod un skaidrojumu kāpēc tā notiek , tad varbūt padiskutēsim...

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:43, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: Vispār jau Banss sāka runāt par prāta briedumu, es tik nokomentēju savu viedokli, tev nav jāpiekrīt, vari uzskatīt, ka mēs jau piedzimstam nobrieduši. Ja par sievietēm, tad jau rakstīju, ka 'normāli cilvēki nobriest kkur pie trīsdesmit', ja vien neuzskati, ka sieviete nav cilvēks, tad te arī ir tava atbilde. Tavas minētās personijas nezinu un pārāk arī neinteresē. Un sieviešu tiesības ir pavisam cita tēma, kura nu nebūtu tagad jācilā pie Roberto Puķīša raksta.
Laikam ne tā sapratu vai Tu mani, bet nu gadās...sievieti uzskata par cilvēku, tikpat lielā mēra kā vīrieti, neredzu atšķirības un nešķiroju...

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:45, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: ja vien neuzskati, ka sieviete nav cilvēks,
Ukrainiski ir чоловік un жінка

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:50, pirms 6 gadiem
Noskatieies Sporta studijas interviju ar Puķīti un viss būs skaidrs. Mazliet glorificēts stāsts no Roberto puses, bet paskatoties no otras puses,var arī viņus saprast, savulaik apnika auklēties.

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:52, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Ko tu tur murgo?
Džeks pat nav iekļauts LOV sastāvā un papildus ienākumi ārpus sporta varētu būt visnotaļ mazi, ja vienīgi vecāki kaut ko neiedod. Faktiski sportists ir atstāts ilglaicīgi autsaideros, bet no viņa prasa labus rezultātus pārstāvot Latviju. Vienkārši tas nav normāli un šāda situācija nav pieņemama.
Ar varu mīlēts netapsi un ir jāmeklē citi ceļi dzīvē!

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:54, pirms 6 gadiem
erty rakstīja: Džeks pat nav iekļauts LOV sastāvā un papildus ienākumi ārpus sporta varētu būt visnotaļ mazi, ja vienīgi vecāki kaut ko neiedod. Faktiski sportists ir atstāts ilglaicīgi autsaideros, bet no viņa prasa labus rezultātus pārstāvot Latviju. Vienkārši tas nav normāli un šāda situācija nav pieņemama.
Ar varu mīlēts netapsi un ir jāmeklē citi ceļi dzīvē!
Autsaideros viņs pats sevi izmeta. Lai meklē citus ceļus, nav liegts, bet nešņukst ka kaut kā apdalīts ticis.

     [+] [-]

, 2018-03-13 13:54, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Ukrainiski ir чоловік un жінка
nevajag jau nolaizties līdz pagājušā (20) gadsimtam, kad sievietes vispār uzskatīja par "neko"...kaut gan (21 gadsimtā) ir vietas kur tas ar likumu tiek uzturēts, un kur nav - tāpat notiek...
1 2 3 86 komentāri