Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Olimpiskais čempions saņem gada diskvalifikāciju par bikšu novilkšanu komandas biedram

Ints Megnis
Ints Megnis

Olimpiskais čempions saņem gada diskvalifikāciju par bikšu novilkšanu komandas biedram
Hjodžuns Lims uz olimpiskā goda pjedestāla. Foto: AFP/Scanpix

Phjončhanas olimpisko spēļu čempions šorttrekā Hjodžuns Lims saņēmis gada diskvalifikāciju no Korejas Slidošanas savienības par to, ka viņš sieviešu komandas biedreņu priekšā novilka sava vīriešu komandas biedra bikses.

Dienvidkorejas sportists, kurš pērn tika pie olimpiskā zelta 1500 metros, diskvalificēts par seksuālu uzmākšanos. Līdz ar to 23 gadus vecais sportists, kurš Phjončhanā tika arī pie bronzas un karjerā ticis pie sešām pasaules čempionāta zelta godalgām, nevarēs sportot līdz nākamā gada 7. augustam.

Incidents noticis nacionālajā treniņu centrā un par to ziņojis treneris. Pēc šī incidenta visai nacionālajai šorttreka komandai tika liegts trenēties nacionālajā centrā, bet gala lēmums tika pavēstīts pēc ilgākas izmeklēšanas, izpētot arī video novērošanas kameras. Citu incidentā iesaistīto sportistu vārdi un tā sīkākas detaļas netiek atklātas.

Šis ir tikai jaunākais skandāls Dienvidkorejas slidošanā. Nopietnākajā no tiem šī gada sākumā divkārtējā olimpiskā čempione Šima Sukhī apsūdzēja savu bijušo treneri Čo Jēbomu seksuālā vardarbībā. Savukārt citā incidentā šorttrekists Kims Gunvo saņēma mēneša diskvalifikāciju par ieiešanu sieviešu komandas kopmītnē, kamēr olimpiskā čempione stafetē Kima Jedžina, kura viņu tur ielaida, saņēma rājienu un viņai desmit stundas jānostrādā sabiedriskajos darbos.

Izmantotie resursi:
https://www.insidethegames.biz/arti...

     [+] [-]

, 2019-08-10 12:38, pirms 5 gadiem
Debīliķis

     [+] [-]

, 2019-08-10 17:09, pirms 5 gadiem
noteikti mazās korejietes nobijās tādu olimpisku desu ieraugot

     [+] [-]

, 2019-08-10 17:12, pirms 5 gadiem
Un par Sukhī arī neesot viss tik viennozīmīgi, championat toreiz rakstija, ka pati sakē sadzērusies ap trenera kupātu grābstijās

     [+] [-]

, 2019-08-10 17:13, pirms 5 gadiem
Vēl- kas par sviestu, ka kopmītnē nedrīkst ieiet?!?
Galīgi aptaurēti