Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Seulā koronavīrusa dēļ netiks aizvadīts pasaules čempionāts šorttrekā

Agris Suveizda

LETA--ISU. Marta vidū paredzētais pasaules čempionāta šorttrekā, kuru bija plānots aizvadīt Dienvidkorejas pilsētā Seulā, koronavīrusa straujās izplatības dēļ netiks aizvadīts, pavēstīja Starptautiskā Slidošanas savienība (ISU).

Pasaules čempionāts Seulā bija paredzēts no 13. līdz 15.martam, taču to nācies atcelt, jo Dienvidkorejas Slidošanas savienība sazinājās ar ISU un norādīja, ka valsts atbildīgās instances ir lūgušas slēgt Mokdongas ledus arēnu.

Šī iemesla dēļ Dienvidkorejas puse bija spiesta atteikties no pasaules čempionāta uzņemšanas Seulā. ISU arī vēstīja, ka tā vēl nav izlēmusi vai tik īsā laika sprīdī kāda no valstīm spēs pārņemt organizatoriskos darbus, lai pilnvērtīgi varētu uzņemt pasaules čempionātu. Sacensību pārcelšanu apgrūtina arī saspringtais kalendārs.

ISU pauda, ka čempionāts tiks pārcelts uz citu norises vietu, ja vien to izdosies paveikt bez lielām blakus problēmām. Gala lēmums tiks pieņemts konsultējoties ar Dienvidkoreju un citiem ISU locekļiem.

Pasaules čempionātā Seulā piedalīties plānoja arī Latvijas izlase.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2020-02-26 20:27, pirms 4 gadiem
Tas ir niex salīdzinājumā ar to, ka arī Olimpiskās spēles šogad nenotix ..
😥

     [+] [-]

, 2020-02-26 20:39, pirms 4 gadiem
Drīz jau būs tā, ka līdz ar šo mediju uzpūsto Koronas šausmu bubuli .. vienīgais, kas sportā notiks būs kabatas biljards ...